Meniu Zile și Nopți

Eat & Drink

prezintă capitolul

| Eat & Drink

O privire echilibrată asupra ofertei HORECA din România.

Sergiana Horeca logo white

prezintă capitolul

Eat & Drink

O privire echilibrată asupra ofertei HORECa din România.

Eat & Drink/Recomandari

PRIN ORAŞ | Decembrie cu luminițe

Decembrie cu luminițe la București | câteva idei de activități care să puncteze emoții, necesități și dorințe ce vin odată…

de Alexandra Lupu

Eat & Drink/Recomandari

TOP | 5 locuri nou deschise în București

5 locuri nou deschise în București Știm cu toții că Bucureștiului este un oraș care se reinventează mereu, iar uneori…

de Gruia Dragomir

Eat & Drink/Opinii

SERGIANA | Decembrie e o lună specială!

Întotdeauna, la Sergiana, Decembrie e spectaculos, plin de energie şi emoţii. De abia atunci când încheiem anul  ştiind că am reuşit să îi mulţumim pe oaspeţii din restaurante şi cumpărătorii din magazine, alături de ei, avem Sărbători Bogate.

de Liviu Mereuță

Eat & Drink/Recomandari

LA ŞOSEA | O călătorie gastronomică prin restaurante cu specific asiatic

O călătorie gastronomică prin restaurante cu specific asiatic: cu cât Bucureștiul devine mai cosmopolit, cu atât scena culinară se îmbogățește și oglindește perfect evoluția. Astfel, știi deja că vei găsi un loc perfect pentru orice poftă, iar dacă ești în căutarea unei experiențe gastronomice plină de savoare internațională, bucătăria asiatică oferă o explozie de arome, condimente și preparate cel puțin inedite.

de Mădălina Lefter

Articole existente în Eat & Drink
0

Știri

CAPITOL SUSȚINUT DE

sergiana horeca
Imagine

Evenimente culinare

EVENIMENTE CULINARE în românia

Tulcea

Sărbători magice @ Taverna Lefkada

Sărbători magice @ Taverna Lefkada
Joi 12/12
13:00
Braşov

Gătește cu Zuza @ Zuze

Gătește cu Zuza @ Zuze. Atelier de "bucatarit"
Joi 12/12
17:30
Focșani

Family Brunch de Crăciun @ Maze

Family Brunch de Crăciun @ Maze
Sâmbătă 14/12
12:00
Braşov

Sunday BBQ @ Trickshot Afi Brașov

Sunday BBQ @ Trickshot Afi Brașov. FAIN people, păstram tradiția duminicilor cu Sunday BBQ - LIVE COOKING pe terasă, indiferent…
Duminică 15/12
13:00
Braşov

Cină pe întuneric @ Deane’s Irish Pub & Grill

Cină pe întuneric @ Deane's Irish Pub & Grill. Evenimentul care va aduna la un loc persoanele cu dizabilități vizuale…
Duminică 15/12
18:00
Târgu Mureş

Do Give Smile @ Petry Urban Grill

Do Give Smile la Petry Urban Grill
Joi 19/12
18:30
Târgu Mureş

Christmas table @ Osteria Del Dottore

Christmas table la Osteria Del Dottore
Vineri 20/12
19:00
Eat & Drink/Opinii

PE GUSTUL NOSTRU | Moldova, țara în care fiecare al treilea om își face vinul lui

Ziua Vinului din Moldova ar trebui să fie o lecție pentru piața mioritică. O lecție ușor de implementat și de organizat. În locul unor târguri fițoase soldate doar cu poze de Instagram, o zi a vinului organizată ca un spațiu de vânzare în îmbrăcămintea unor zile de entertainment într-o piață publică/loc public, este infinit mai benefică.
Eat & Drink/Opinii

ȘTEFAN CHIRIȚESCU | Lumea nouă a vinului

Lumea nouă a vinului | Noua lume a vinului în comunicare înseamnă mai puțină etichetă și mai multă relevanță. Nu e o excursie ușoară, dar e necesară pentru ca acest produs plin de poveste să ajungă la cât mai multă lume.

de Ștefan Chirițescu

Eat & Drink/Opinii

ȘTEFAN CHIRIȚESCU | Wine weekend break vs. City break

Wine weekend break? Dacă însă ești adeptul ieșirilor mai scurte sau, mai bine zis, adeptul ieșirilor în weekenduri prelungite, am o propunere pentru tine: weekend la cramă.

de Ștefan Chirițescu

Eat & Drink/Opinii

ȘTEFAN CHIRIȚESCU | Fotbal și șprițuri de vară

Fotbal și sprițuri de vară | Descoperă o Frâncușa, un Grigio, o Cramposie, o Viorica și multe altele, adaugă-i niște apă minerală și bucură-te de meciuri, fotbal și de prima ta excursie în lumea vinului.

de Ștefan Chirițescu

Picture of Ștefan Chirițescu

Ștefan Chirițescu

Ștefan Chirițescu este Head of Strategy McCann Worldgroup Romania. Brașovean la origini, cu o experiență de 20 de ani în publicitate, Ștefan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de strategie din România. Pe parcursul celor 20 de ani de carieră, Ștefan a gestionat clienți locali și regionali și a câștigat numeroase premii de eficiență și creativitate, inclusiv 38 premii EFFIE și un Grand Effie.

Toate articolele

Gurmand

Eat & Drink/Opinii

GURMAND | Mizilic cu ștaif

Mizilic cu ștaif: revine la modă pe toate meridianele „charcuteria”, ceea ce se traduce prin banalul nostru platouaș cu mezeluri.
Picture of Horia Ghibuțiu

Horia Ghibuțiu

Horia s-a născut la Praga, în 1969. Avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană (Tineretul liber, Evenimentul zilei, ProSport, Adevărul) până la ghiduri TV (TVmania) şi reviste lucioase...

Pe gustul nostru

Pe gustul nostru/Opinii

PE GUSTUL NOSTRU | COSMIN DRAGOMIR: Mâncarea de sub cazanul de pălincă

Mâncarea de sub cazanul de pălincă | Sunt sigur că întreg procesul poate fi o atracție turistică în sine și cred că astfel de experiențe vor fi căutate de turiști. Ar trebui însă și să le promovăm și să le protejăm. 
Picture of Cosmin Dragomir

Cosmin Dragomir

COSMIN DRAGOMIR este jurnalist specializat în gastronomie. A înființat gastroart.ro – revistă dedicată cercetării istoriei gastronomiei, editura omonimă care valorifică patrimoniului culinar național. Lucrează la două cărți: Curatorul de zacuscă, publicistică gastronomică și Enciclopedia Universală a Sarmalelor.

Biscuit.ro

Eat & Drink/Opinii

BISCUIT.RO | Un malentendu culinar după altul

Un malentendu culinar după altul | Umblând noi anul acesta ba prin sate și orașe, ba prin studii, cărți și cercetări, ne-am poticnit uneori în termeni, nu în farfurii.
Picture of Adriana Sohodoleanu

Adriana Sohodoleanu

Adriana Sohodoleanu este doctorand al Universitatii București cu tema de cercetare Noua Bucătărie Românească, gastronom și lector Fundația Calea Victoriei unde susține cursul online Introducere în istoria gustului.

Eat & Drink/Opinii

TENTAŢII | Mere în alte preparate, nu doar în plăcinte

Mere ăn alte preparate | Pentru unii, toamna înseamnă Pumpkin Spice Latte sau Halloween, însă pentru cei pentru care acest anotimp mai înseamnă și plăcinta cu mere, am pregătit câteva rețete cu măr, să ne mai condimentăm zilele tomnatice.

de Iuliana Ciocîrlan

Eat & Drink/Opinii

FOOD TRENDS | Recomandări culinare de tranziţie… spre toamnă

Food trends de toamnă - cțteva recomandări culinare delicioase pregătitoare pentru sosirea toamnei.

de Iuliana Ciocîrlan

Eat & Drink/Opinii

CULINARiA | Mâncăm ceva interesant de St. Patrick’s Day?

Nu știu de voi, dar eu în secunda în care aud Sf. Patrick, mă gândesc la spiriduși și curcubee și, chiar dacă nu sărbătorim St. Patrick’s Day, mâncarea specifică acestei sărbători s-ar putea să ne tenteze.

de Iuliana Ciocîrlan

HORECA

CAPITOL SUSȚINUT DE

sergiana horeca
Eat & Drink/Advertorial

Prosecco și vin spumant: Colecția de Sărbători de la Vigne Matte

Prosecco și vin spumant: Colecția de Sărbători de la Vigne Matte Sezonul sărbătorilor este momentul perfect pentru a ne răsfăța simțurile și a împărtăși clipe de neuitat alături de cei dragi. Colecția de Sărbători de la Vigne Matte aduce în prim-plan o selecție exclusivă de Prosecco și vinuri spumante, create pentru a adăuga o notă […]

Drink

CAPITOL SUSȚINUT DE

sergiana horeca
Drink/Recomandari

Unde găsești ceaiuri cu aromă de Crăciun în Sibiu

Spiridușii au ambalat aroma Crăciunului sub formă de ceai și au adus-o la Sibiu. Fie că preferi ceaiul cu gust de coajă de portocală, mere, scorțișoară, turtă dulce, ghimbir, marțipan, cuișoare sau mentă, îți spunem unde poți găsi ceaiurile care te vor purta în atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă. Dacă ești în căutarea ceaiului […]

Ușor de gătit

Eat & Drink/Opinii

UŞOR DE GĂTIT | Rețetă coreeană, savuroasă și picantă: Tteokbokki cu Ramen

Tteokbokki este o rețetă coreeană, care consistă din niște forme de orez cilindrice, fiind făcute de mână din făină de orez și apă caldă, puțină sare și ulei. Acestea sunt servite cu un sos picant și aromat, formele de orez având o textură pufoasă extrem de apetisantă.

Recomandări

Eat & Drink/Recomandari

TOP | 6 cafenele cozy din țară

6 cafenele cozy din țară: e noiembrie, așa că diminețile sunt extra friguroase, ceea ce înseamnă că toți matinalii vor fi în căutare de cafenele…

de Gruia Dragomir

Eat & Drink/Recomandari

5 locuri nou deschise în oraș

Această listă e un nou reminder că Bucureștiul este un oraș cât se poate de viu, cu o ofertă extrem de generoasă de going out.…

de Gruia Dragomir

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Călătorie cu gust

Eat & Drink/Opinii

PRIN LUME | Cazul cozonacului: Se mănâncă și prin alte părți?

Cazul cozonacului: Se mănâncă și prin alte părți? Chiar dacă nu suntem dispuși să renunțăm la cozonacul nostru de Paște, putem oricând încerca unul sau…

de Iuliana Ciocîrlan

Eat & Drink/Opinii

Cafele reci pentru vremea caldă

Descoperă 6 Rețete de Cafele Reci potrivite pentru Vremea Caldă, Cafele Reci Populare pe tot globul

de Iuliana Ciocîrlan

Citește și despre alte categorii de interes culinar

Zile și Nopți

Caută