Eat & Drink

Eat & Drink/Recomandari

Mici târguri de Crăciun

Știm cu toții că în prag de sărbători, Bucureștiul devine un veritabil oraș al luminilor și al evenimentelor, cu numeroase…

de Mădălina Lefter

Eat & Drink/Recomandari

Magazine… mai altfel

Vibranta noastră Capitală este nu doar un loc pentru iubitorii de cafea, ci și un sanctuar pentru pasionații de artă…

de Mădălina Lefter

Eat & Drink/Recomandari

TOP 6 restaurante de tip steakhouse

Când vine vorba de experiențe gastronomice memorabile, puține lucruri se compară cu o masă într-un autentic restaurant steakhouse.

de Gruia Dragomir

0
Articole existente în Eat & Drink
Eat & Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | România. Campioană mondială. 2023

Da, avem o echipă națională care e campioană mondială, 2023. La vin. De fapt, la degustarea de vin. Și mai precis, la degustare de vin în orb. Ce înseamnă asta? 
Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | Ghid pentru cei care cer vin moca la evenimente

Colaborarea cu branduri de vin la evenimente trebuie să fie bine gândită. Alegeți vinurile cu atenție, ținând cont de moment și mâncare.

de Ștefan Chirițescu

Pe gustul nostru/Opinii

Ștefan Chirițescu | Pe Gustul Nostru | Vinul Dulce Gust Aduce

Vinul Dulce Mult Aduce - Vinurile dulci: Dezvăluiri despre o latură rafinată și subestimată a vinului. De ce merită să explorăm vinurile dulci, alegerea oenologului și posibilitățile de pairing cu deserturi de calitate. Descoperă plăcerea vinului dulce la Hrubele Cotnariului.

de Ștefan Chirițescu

Eat & Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | Vinul de la restaurant

Vinul de la restaurant | De ce un vin comandat la restaurant este infinit mai scump decât același vin cumpărat de la un magazin?

de Ștefan Chirițescu

Ștefan Chirițescu

Ștefan Chirițescu

Ștefan Chirițescu este Head of Strategy McCann Worldgroup Romania / Marketing Director Cramele Cotnari. Brașovean la origini, cu o experiență de 20 de ani în publicitate, Ștefan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de strategie din România. Pe parcursul celor 20 de ani de carieră, Ștefan a gestionat clienți locali și regionali și a câștigat numeroase premii de eficiență și creativitate, inclusiv 38 premii EFFIE și un Grand Effie.

Toate articolele

Gurmand

Gurmand/Opinii

GURMAND | Bucate de văzut și de ascultat #LOCAL

Marius Tudosiei a lansat #LOCAL – Podcastul despre Mâncare. Familie. Comunitate, pe canalul său de YouTube | Bucate de văzut și ascultat
Horia Ghibuțiu

Horia Ghibuțiu

Horia s-a născut la Praga, în 1969. Avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană (Tineretul liber, Evenimentul zilei, ProSport, Adevărul) până la ghiduri TV (TVmania) şi reviste lucioase...

Pe gustul nostru

Pe gustul nostru/Opinii

PE GUSTUL NOSTRU | Varză murată vs. kimchi

Fermentarea, trend global, aduce inovație culinară de la kimchi la murături. În România, varza murată, neglijată și conservatoare, contrast cu solul bogat și ingrediente de calitate. Bucătăria mediteraneeană și kimchi devin simboluri culinare, în timp ce noi ignorăm potențialul bogat al tradiției noastre culinare, considerând varza murată doar simplă și comună.
Cosmin Dragomir

Cosmin Dragomir

COSMIN DRAGOMIR este jurnalist specializat în gastronomie. A înființat gastroart.ro – revistă dedicată cercetării istoriei gastronomiei, editura omonimă care valorifică patrimoniului culinar național. Lucrează la două cărți: Curatorul de zacuscă, publicistică gastronomică și Enciclopedia Universală a Sarmalelor.

Eat & Drink/Opinii

TENTAŢII | Mere în alte preparate, nu doar în plăcinte

Mere ăn alte preparate | Pentru unii, toamna înseamnă Pumpkin Spice Latte sau Halloween, însă pentru cei pentru care acest anotimp mai înseamnă și plăcinta cu mere, am pregătit câteva rețete cu măr, să ne mai condimentăm zilele tomnatice.

de Iuliana Ciocîrlan

Eat & Drink/Opinii

FOOD TRENDS | Recomandări culinare de tranziţie… spre toamnă

Food trends de toamnă - cțteva recomandări culinare delicioase pregătitoare pentru sosirea toamnei.

de Iuliana Ciocîrlan

Eat & Drink/Opinii

CULINARiA | Mâncăm ceva interesant de St. Patrick’s Day?

Nu știu de voi, dar eu în secunda în care aud Sf. Patrick, mă gândesc la spiriduși și curcubee și, chiar dacă nu sărbătorim St. Patrick’s Day, mâncarea specifică acestei sărbători s-ar putea să ne tenteze.

de Iuliana Ciocîrlan

HORECA

Drink/Opinii

Drink | Regina toamnei dintr-un pahar cu picior | Espresso Martini

Espresso Martini, băutura toamnei, este mai mult decât un cocteil - este și un trend de modă, inspirându-se din apariția Hailey Bieber. Savurați-o cu stil!

Drink

Eat & Drink/Recomandari

RECOMANDĂRI | Băuturi calde pentru zile calme

Băuturi Calde | Alegeți o băutură care să vă încălzească în această iarnă! De la ciocolată caldă mexicană și ceai de caise cu condimente la cocktailuri ca Hot Buttered Rom sau băuturi inedite ca Golden Latte, opțiunile pentru a vă bucura de momente de relaxare sunt diverse și pline de arome reconfortante.

Ușor de gătit

Eat & Drink/Opinii

UŞOR DE GĂTIT | Gogoși magnifice, ca la bunica acasă

Această rețetă de gogoși magnifice ca la bunica - este demnă de preparat pentru că vă va oferi amintiri frumoase, de neuitat, petrecându-vă timpul cu familia, preparând și mâncând acest desert fenomenal.

Recomandări

Drink/Recomandari

SHOPPING | La cafea sau la shopping? La cafea și la shopping!

Recomandare | București la shopping și la cafea: Și pentru că shopping-ul merge cu siguranță mână în mână cu socializarea, cafeaua și relaxarea, ce-ar putea…

de Mădălina Lefter

Drink/Recomandari

TOP | 6 wine bars din țară

6 wine bars din țară: se spune că fiecare pahar de vin conține o poveste, așa că vinotecile devin nu doar locuri în care poți…

de Gruia Dragomir

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Călătorie cu gust

Eat & Drink/Opinii

Cafele reci pentru vremea caldă

Descoperă 6 Rețete de Cafele Reci potrivite pentru Vremea Caldă, Cafele Reci Populare pe tot globul

de Iuliana Ciocîrlan

Eat & Drink/Opinii

Dilema ouălor: de ce trebuie să fie doar fierte de Paște?

Cred că e momentul să recunoaștem: de Paște cumpărăm mult prea multe ouă. O parte le fierbem, o parte le mâncăm la micul dejun, dar…

de Iuliana Ciocîrlan

Citește și despre alte categorii de interes culinar