Eat & Drink
prezintă capitolul
Eat & Drink
O privire echilibrată asupra ofertei HORECa din România.
PRIN ORAŞ | Decembrie cu luminițe
TOP | 5 locuri nou deschise în București
SERGIANA | Decembrie e o lună specială!
LA ŞOSEA | O călătorie gastronomică prin restaurante cu specific asiatic
Ultimele știri
Știri
CAPITOL SUSȚINUT DE
Recomandări
CAPITOL SUSȚINUT DE
Evenimente culinare
EVENIMENTE CULINARE în românia
Sunday BBQ @ Trickshot Afi Brașov
Cină pe întuneric @ Deane’s Irish Pub & Grill
Christmas table @ Osteria Del Dottore
PE GUSTUL NOSTRU | Moldova, țara în care fiecare al treilea om își face vinul lui
ȘTEFAN CHIRIȚESCU | Lumea nouă a vinului
ȘTEFAN CHIRIȚESCU | Wine weekend break vs. City break
ȘTEFAN CHIRIȚESCU | Fotbal și șprițuri de vară
Ștefan Chirițescu
Ștefan Chirițescu este Head of Strategy McCann Worldgroup Romania. Brașovean la origini, cu o experiență de 20 de ani în publicitate, Ștefan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de strategie din România. Pe parcursul celor 20 de ani de carieră, Ștefan a gestionat clienți locali și regionali și a câștigat numeroase premii de eficiență și creativitate, inclusiv 38 premii EFFIE și un Grand Effie.
Gurmand
GURMAND | Mizilic cu ștaif
Horia Ghibuțiu
Horia s-a născut la Praga, în 1969. Avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană (Tineretul liber, Evenimentul zilei, ProSport, Adevărul) până la ghiduri TV (TVmania) şi reviste lucioase...
Pe gustul nostru
PE GUSTUL NOSTRU | COSMIN DRAGOMIR: Mâncarea de sub cazanul de pălincă
Cosmin Dragomir
COSMIN DRAGOMIR este jurnalist specializat în gastronomie. A înființat gastroart.ro – revistă dedicată cercetării istoriei gastronomiei, editura omonimă care valorifică patrimoniului culinar național. Lucrează la două cărți: Curatorul de zacuscă, publicistică gastronomică și Enciclopedia Universală a Sarmalelor.
Biscuit.ro
BISCUIT.RO | Un malentendu culinar după altul
Adriana Sohodoleanu
Adriana Sohodoleanu este doctorand al Universitatii București cu tema de cercetare Noua Bucătărie Românească, gastronom și lector Fundația Calea Victoriei unde susține cursul online Introducere în istoria gustului.
TENTAŢII | Mere în alte preparate, nu doar în plăcinte
FOOD TRENDS | Recomandări culinare de tranziţie… spre toamnă
CULINARiA | Mâncăm ceva interesant de St. Patrick’s Day?
HORECA
CAPITOL SUSȚINUT DE
Prosecco și vin spumant: Colecția de Sărbători de la Vigne Matte
Drink
CAPITOL SUSȚINUT DE
Unde găsești ceaiuri cu aromă de Crăciun în Sibiu
Ușor de gătit
UŞOR DE GĂTIT | Rețetă coreeană, savuroasă și picantă: Tteokbokki cu Ramen
Recomandări
TOP | 6 cafenele cozy din țară
5 locuri nou deschise în oraș
NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI
Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.
Călătorie cu gust
PRIN LUME | Cazul cozonacului: Se mănâncă și prin alte părți?
Cafele reci pentru vremea caldă
Citește și despre alte categorii de interes culinar
Cele mai citite articole