Eat & Drink


prezintă capitolul
Eat & Drink
O privire echilibrată asupra ofertei HORECa din România.




parteneri








LA ŞOSEA | Shake, Stir, Repeat: cocktail baruri bucureştene
TOP 6 restaurante din țară unde chiar merită să comanzi o salată
GURMAND | Sushi, pe gustul nostru
MIXOLOGY | Vara aceasta, ciocolata trece de la desert la pahar


Ultimele știri
Știri
CAPITOL SUSȚINUT DE


Recomandări
CAPITOL SUSȚINUT DE


CAPITOL SUSȚINUT DE




Evenimente culinare
EVENIMENTE CULINARE în românia
Live Cooking Station | Pasta Experience @ naive
Legendary Wednesday | 1+1 gratuit la coastele de porc @ Hard Rock Cafe
Live Cooking Station | Meat Experience @ naive
Meet the brewers/ Tap takeover @ Szimpla Sepsiszentgyörgy
Pește și Vin @ Ma Cocotte Gastro Wine Bar
Cocktail & Food Pairing @ naive
Afternoon Pop-Up Party w/ Akos @ Olivo Coffee Culture
Live Music & BBQ Night @ Epoca Steak House
ŞTEFAN CHIRIŢESCU | Ce să NU faci la un târg de vin
ŞTEFAN CHIRIŢESCU | Vinul. Mai puțin, dar mai bun
ŞTEFAN CHIRIŢESCU | Gastronomia ca brand de țară: O oportunitate de a ne redescoperi și a ne promova
ȘTEFAN CHIRIȚESCU | Descoperă vinurile ascunse: O călătorie prin lumea soiurilor necunoscute


Ștefan Chirițescu
Ștefan Chirițescu este Head of Strategy McCann Worldgroup Romania. Brașovean la origini, cu o experiență de 20 de ani în publicitate, Ștefan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de strategie din România. Pe parcursul celor 20 de ani de carieră, Ștefan a gestionat clienți locali și regionali și a câștigat numeroase premii de eficiență și creativitate, inclusiv 38 premii EFFIE și un Grand Effie.
Gurmand
GURMAND | Fajita wrap de casă


Horia Ghibuțiu
Horia s-a născut la Praga, în 1969. Avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană (Tineretul liber, Evenimentul zilei, ProSport, Adevărul) până la ghiduri TV (TVmania) şi reviste lucioase...
Pe gustul nostru
COSMIN DRAGOMIR | Usturoi din țara lui Dracula de apărat americani de Halloween


Cosmin Dragomir
COSMIN DRAGOMIR este jurnalist specializat în gastronomie. A înființat gastroart.ro – revistă dedicată cercetării istoriei gastronomiei, editura omonimă care valorifică patrimoniului culinar național. Lucrează la două cărți: Curatorul de zacuscă, publicistică gastronomică și Enciclopedia Universală a Sarmalelor.
Diplomație culinară
Programul Festivalului Păturatei pe Crumpi, Ciacova


Romana Rista
Diplomatul culinar- Romana Rista este cunoscută publicului ca Fata care Gătește cu Flori, dar și prin volumele de patrimoniu culinar „Zestre Culinară- Rețete de Colecție din sate românești’’ și „Caiet de rețete săsești’’. Prin proiectele, Jurnal de zestre culinară, Zestrea Măcelarilor, Săru’mâna pentru masă și demersurile de diplomație culinară recuperează rețete tradiționale și promovează multiculturalitatea prin povești locale din toate colțurile României, dar și din țările vecine. Romana Rista se mândrește cu rădăcinile ei bănățene, multietnice. Ii puteți urmări activitatea și proiectele de conservare de patrimoniu și identitate culinară multietnică și multiculturală pe rețelele de socializare.
Biscuit.ro
BISCUIT.RO | Will travel for food


Adriana Sohodoleanu
Adriana Sohodoleanu este doctorand al Universitatii București cu tema de cercetare Noua Bucătărie Românească, gastronom și lector Fundația Calea Victoriei unde susține cursul online Introducere în istoria gustului.
TENTAŢII | Mere în alte preparate, nu doar în plăcinte
FOOD TRENDS | Recomandări culinare de tranziţie… spre toamnă
CULINARiA | Mâncăm ceva interesant de St. Patrick’s Day?
HORECA
CAPITOL SUSȚINUT DE


UŞOR DE GĂTIT | Mini cheesecake la pahar: sănătos și incredibil de delicios
Drink
CAPITOL SUSȚINUT DE


MIXOLOGY | Vacanță în pahar: destinații de vară în fiecare sorbitură
Ușor de gătit
UŞOR DE GĂTIT | Delicii cu mere și caramel: toppingul perfect pentru gofre, clătite și biscuiți
Recomandări
Meniu nou la Samsara: preparate vegane și vegetariene care te duc cu gândul la vacanță
5 locuri nou deschise în București
Călătorie cu gust
PRIN LUME | Cazul cozonacului: Se mănâncă și prin alte părți?
Cafele reci pentru vremea caldă
Citește și despre alte categorii de interes culinar
Cele mai citite articole