Eat & Drink

Eat & Drink/Recomandari

LA ŞOSEA | Restaurante cu specific spaniol

Știm deja cu toții că bucătăria cu specific spaniol este considerată una dintre cele mai diversificate bucătării europene, îndrăgită pretutindeni…

de Mădălina Lefter

Eat & Drink/Recomandari

TOP | 6 restaurante cu specific italienesc

În fiecare an, prima lună de primăvară mă duce cu gândul la Italia. Poate și pentru că unele dintre cele…

de Gruia Dragomir

Eat & Drink/Opinii

CULINARiA | Mâncăm ceva interesant de St. Patrick’s Day?

Nu știu de voi, dar eu în secunda în care aud Sf. Patrick, mă gândesc la spiriduși și curcubee și, chiar dacă nu sărbătorim St. Patrick’s Day, mâncarea specifică acestei sărbători s-ar putea să ne tenteze.

de Iuliana Ciocîrlan

0
Articole existente în Eat & Drink
Eat & Drink/Opinii

Martie vine cu vinurile noi

Martie vine cu vinurile noi: în ultimii ani am învățat și descoperit multe tipologii de consumatori de vin. Fiecare are teoria lui, care poate începe de la „trebuie sa aibă prețul peste x lei, că altfel nu e vin”, până la „vinul meu de casă e cel mai bun!”
Eat & Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | Cel mai bun vin

Ștefan Chirițescu | Cel mai bun vin. Prietenii știu că îmi place vinul, știu de asemenea că mă ocup de promovarea vinului, ceea ce face destul de simplă introducerea mea când ne întâlnim cu oameni noi: „Ștefan, un bun prieten, pasionat de vinuri”.

de Ștefan Chirițescu

Eat & Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | Ianuarie, postul alcoolului

Stefan Chiritescu | Ianuarie, postul alcoolului.

de Ștefan Chirițescu

Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | Vinul de casă este cel mai bun?

Vinul de casă | Un studiu care măsoară obiceiurile românilor în termeni de consum media, shopping, lifestyle, măsoară o afirmație interesantă, și anume “prefer vinul făcut în casă celui din comerț.

de Ștefan Chirițescu

Ștefan Chirițescu

Ștefan Chirițescu

Ștefan Chirițescu este Head of Strategy McCann Worldgroup Romania / Marketing Director Cramele Cotnari. Brașovean la origini, cu o experiență de 20 de ani în publicitate, Ștefan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de strategie din România. Pe parcursul celor 20 de ani de carieră, Ștefan a gestionat clienți locali și regionali și a câștigat numeroase premii de eficiență și creativitate, inclusiv 38 premii EFFIE și un Grand Effie.

Toate articolele

Gurmand

Eat & Drink/Opinii

GURMAND | Poftiți la dulce sărat!

Duetul „swalty (sweet & salty)”, dulce și sărat, sună un pic ciudat, dar face furori.
Horia Ghibuțiu

Horia Ghibuțiu

Horia s-a născut la Praga, în 1969. Avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană (Tineretul liber, Evenimentul zilei, ProSport, Adevărul) până la ghiduri TV (TVmania) şi reviste lucioase...

Pe gustul nostru

Pe gustul nostru/Opinii

Cosmin Dragomir | PE GUSTUL NOSTRU | O țuică pentru calul meu!

O țuică pentru calul meu! Știți bancul ăla cu ardeleanul care purta căciula pe vârful capului?
Cosmin Dragomir

Cosmin Dragomir

COSMIN DRAGOMIR este jurnalist specializat în gastronomie. A înființat gastroart.ro – revistă dedicată cercetării istoriei gastronomiei, editura omonimă care valorifică patrimoniului culinar național. Lucrează la două cărți: Curatorul de zacuscă, publicistică gastronomică și Enciclopedia Universală a Sarmalelor.

Culinaria/Recomandari

CULINARiA | Ce mănâncă alții de Valentine’s Day?

Meniul clasic de Valentine’s Day sau Dragobete include cu siguranță ciocolată și tot felul de preparate în formă de inimă, dar, dincolo de aceste opțiuni „sigure”... care nu sunt greșite, pentru amatorii de mâncare mai interesantă, aflăm în cele ce urmează ce se mai mănâncă prin alte părți în luna iubirii.

de Iuliana Ciocîrlan

Eat & Drink/Opinii

Mâncarea de Crăciun… o excursie în jurul lumii

Din punct de vedere culinar, decembrie „de România” înseamnă salată boeuf, sarmale, cozonac și mandarine. Nici porcul nu lipsește de pe mese în această perioadă, dar oare ce am mânca dacă ne-am petrece vacanța de iarnă prin alte colțuri ale lumii?

de Iuliana Ciocîrlan

Culinaria/Opinii

CULINARiA | Gastronomia & bucătăria moleculară

Bucătăria moleculară și gastronomia | CULINARiA

de Iuliana Ciocîrlan

HORECA

Eat & Drink/Recomandari

13 Pub Braşov- Mixology Bar. Locul perfect pentru distracţie şi super promoţii de luni până joi

13 Pub Braşov- Mixology Bar vă aşteaptă cu super promoţii de luni până joi ! PROMOŢIA DE LUNI, MARŢI, MIERCURI – Fan pizza şi 1+1 gratis Te-ai decis că ai vrea să ieşi să mănânci o pizza în oraş? La 13 Pub Braşov- Mixology Bar ai de unde alege, mai ales că localul vine în […]

Drink

Eat & Drink/Recomandari

6 Irish pubs din țară | top

Ce e un Irish pub și cu ce se diferențiază de un bar obișnuit?

Recomandări

Eat & Drink/Recomandari

TOP | 6 locuri unde să bei un Cold Brew Tonic

În primele zile de primăvară, când afară nu mai e frig, ci doar răcoare și se poate sta pe terasă cu ochelari de soare, îmi…

de Gruia Dragomir

Eat & Drink/Recomandari

5 locuri în care să mergi după o plimbare prin Cișmigiu

Parcul Cișmigiu atrage în fiecare zi mulți bucureșteni și turiști, având o frumusețe aparte și o atmosferă unică. Cei care vin aici chiar și pentru…

de Gruia Dragomir

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Călătorie cu gust

Călătorie cu gust/Opinii

GastroMir(ifice): Sus pe deal e-o casă (Timiș)! Și mai e una și-n oraș (del Pan)

Situată în Bucov, Prahova, la o aruncătură de băț de Ploiești, adică la o oră și puțin de mers cu mașina de București (dacă nu…

de Cosmin Dragomir

Călătorie cu gust/Recomandari

CĂLĂTORIE CU GUST | E grătarul românesc mai bun decât cel japonez?

Odată cu începutul lunii mai, parcă vine și pofta românilor pentru grătar şi, până se încing cărbunii, vă propun o călătorie imaginară în care să…

de Iuliana Ciocîrlan

Citește și despre alte categorii de interes culinar