Meniu Zile și Nopți

Drink

Cele mai recente

Eat & Drink/Opinii

DRINK | O bere în serial

O bere în serial: creatorul serialului „Peaky Blinders” va face pentru Netflix o serie de opt episoade despre dinastia Guinness.
Drink/Opinii

MIXOLOGY | Vin sec sau vin în cocktail?

Ce poate fi mai bun decât un pahar de vin? La această întrebare, răspunsul a venit de la sine în mintea mea: un cocktail cu vin. Pentru cei pentru care această variantă…

de Iuliana Ciocîrlan

Drink/Opinii

Drink | Cum să bei ca pe platformele de streaming

Margarita, cel mai solicitat cocteil din lume, se poate face și consuma în nenumărate feluri, așa cum putem afla online pentru savurări offline.

de Horia Ghibuțiu

Drink/Opinii

DRINK | Dușcă la cutiuță: Fac furori cocteilurile NIO, gata de turnat și de savurat, ideale pentru dăruit de Ziua Îndrăgostiților

Sunt ambalate în niște cutiuțe plate, care seamănă cu niște obiecte cunoscute anterior drept plicuri, și sunt mici depozitare de grade, aducătoare de mari satisfacții: se cheamă cocteilurile NIO (Needs Ice Only…

de Horia Ghibuțiu

Opinii și recomandări semnate de:

Drink/Recomandari

TOP | 6 locuri unde să bei un fresh sau un smoothie bun

E primăvară, peisajul de afară se schimbă și același lucru se întâmplă și cu dietele noastre, pentru că brusc începem să căutăm să mâncăm mai sănătos, mai variat, mai colorat. Probabil ține de programarea noastră genetică și, ca să-i dăm o mână de ajutor, îți spunem unde poți să bei un fresh sau un smoothie bun.

de Gruia Dragomir

Drink/Opinii

DRINK | Ce bem în 2024

Ce bem în 2024? Anul acesta vom bea licori de origine asiatică, dar și cocteiluri pe bază de cafea, cocteiluri vegane ori vinuri în culori tari.

de Horia Ghibuțiu

Drink/Opinii

DRINK | Spumante de Revelion, by Cezar Ioan!

Spumante de Revelion? Ca să aflu ce merită să desfac în ultima zi a anului, am apelat la unul dintre cei mai buni cunoscători de la noi, Cezar Ioan, de la vinul.ro.

de Horia Ghibuțiu

Drink/Recomandari

MIXOLOGY | Idei spumoase de mixuri clasice și chic pentru finalul de an

Câteva idei de mixuri clasice pentru finalul de an

de Cezar Deli-Iorga

Spirits Award/Opinii

AWARDs | BAREKSTEN gin

Descoperă Ginul lunii Decembrie 2023 - BAREKSTEN gin - a fost considerat de majoritatea juriilor de specialitate „Ginul anului 2022”

de Alin Gălățescu

Drink/Opinii

DRINK | Vinuri tinere vs. vinuri baricate

Ce vin ți-ai dori în pahar, unul care să-ți arate tinerețea sau unul care să arate un fel de dopaj legal? Vinuri tinere vs. vinuri baricate

de Ștefan Chirițescu

Drink/Recomandari

TOP | 6 locuri unde poți să bei o cană de vin fiert

Recomandăm 6 locuri din București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța pentru o cană cu vin fiert pentru că nimic nu te încălzește sau merge mai bine după o plimbare prin zăpadă sau frig așa cum o face o cană cu vin fiert.

de Gruia Dragomir

Eat & Drink/Recomandari

RECOMANDĂRI | Băuturi calde pentru zile calme

Băuturi Calde | Alegeți o băutură care să vă încălzească în această iarnă! De la ciocolată caldă mexicană și ceai de caise cu condimente la cocktailuri ca Hot Buttered Rom sau băuturi inedite ca Golden Latte, opțiunile pentru a vă bucura de momente de relaxare sunt diverse și pline de arome reconfortante.

de Iuliana Ciocîrlan

Spirits Award/Opinii

AWARDs | DiBaldo Au79 Saffron Gin

DiBaldo ‘Au79’ Saffron  | Spirits Award, noiembrie 2023 Ginul lunii noiembrie face parte din renumita și mult-premiata gamă de ginuri aromate atipice DiBaldo! Eu m-am oprit asupra magicului „DiBaldo Spirits – Au79 Saffron Gin”, dar el nu poate fi separat de celelalte două ginuri de colecție, la fel de multi-premiate, „Nostradamus” și „Paracelsus”. Rarisim găsim […]

de Alin Gălățescu

Vezi și secțiunile speciale:

Drink/Recomandari

TOP | 6 wine bars din țară

6 wine bars din țară: se spune că fiecare pahar de vin conține o poveste, așa că vinotecile devin nu doar locuri în care poți încerca aceste licori minunate, dar și un fel de biblioteci. În această toamnă ne propunem să „citim” cât mai mult și îți prezentăm cele mai bune locuri din țară unde poți să o faci și tu.

de Gruia Dragomir

Eat & Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | România. Campioană mondială. 2023

Da, avem o echipă națională care e campioană mondială, 2023. La vin. De fapt, la degustarea de vin. Și mai precis, la degustare de vin în orb. Ce înseamnă asta? 

de Ștefan Chirițescu

Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | Ghid pentru cei care cer vin moca la evenimente

Colaborarea cu branduri de vin la evenimente trebuie să fie bine gândită. Alegeți vinurile cu atenție, ținând cont de moment și mâncare.

de Ștefan Chirițescu

Drink/Opinii

Drink | Regina toamnei dintr-un pahar cu picior | Espresso Martini

Espresso Martini, băutura toamnei, este mai mult decât un cocteil - este și un trend de modă, inspirându-se din apariția Hailey Bieber. Savurați-o cu stil!

de Horia Ghibuțiu

Eat & Drink/Recomandari

TOP | 6 baruri unde poți să bei un Negroni bun

Savurează un Negroni autentic în aceste 6 baruri din România. Decadance București, Cafe Central Brașov, Bardot Cluj, Cabinet Fain Bar Timișoara, Oddity Copou Iași, și Botanica Constanța te așteaptă cu cocktailuri deosebite.

de Gruia Dragomir

Eat & Drink/Opinii

MIXOLOGY | Fiecare anotimp ne „surprinde” cu cocktailuri… veșnic la modă

Descoperă istoria și savoarea cocktailurilor clasice, de la Martini la Tequila Sunrise. Încântă-ți simțurile cu aromele lor diverse în locații de la cluburi și plaje tropicale la orașul lor de origine.

de Cezar Deli-Iorga

Spirits Award/Opinii

AWARDs | FIFTY POUNDS gin

Fifty Pounds Gin | Ginul lunii octombrie 2023 este renumitul FIFTY POUNDS Dry Gin London, unul dintre cele mai soft/ fine ginuri din lume, creat în  mod excepţional după metodele iniţiale, originale, de prelucrare în infuzii în cantităţi mici, repetate, triplu-filtrate, cu 43,5% alcool, ca în primele distilerii britanice, în clasica Thames Distillers din Londra.

de Alin Gălățescu

Drink/Opinii

DRINK | Vremea compotului

Vremea compotului | Deși omenirea a ajuns pe culmile progresului, e greu de conceput ceva mai bun și mai natural de băut, nealcoolic zic, decât banalul compot.

de Horia Ghibuțiu

Eat & Drink/Recomandari

6 baruri cool din țară

6 baruri cool din țară - Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de întâlnire cu prietenii, a unei seri romantice sau pur și simplu dorești să explorezi ce mai are de oferit orașul, barurile cool din țară oferă o gamă variată de opțiuni pentru fiecare gust. De la terasele boeme în aer liber până la baruri underground, învăluite în mister, te invităm să descoperi câteva dintre recomandările noastre de baruri care dau un aer cool vieții de noapte din România.

de Gruia Dragomir

Eat & Drink/Opinii

DRINK | Trendul cuburilor de gheață aromate

Trendul cuburilor de gheață aromate - Noua tendință, generată de utilizatorii TikTok, ar face și mai păgubos obiceiul lui Roth: dacă alergi cu paharul în mână, nu rămâi doar fără cuburile care îți răcesc conținutul, ci și fără niște cuburi al căror conținut e și altceva decât apă chioară congelată.

de Horia Ghibuțiu

Spirits Award/Opinii

AWARDs | „GOLD 999.9” gin

Descoperă aurul lichid al verii: Ginul lunii august, GOLD 999.9, o creație rară din inima Franței. O poveste fascinantă și ingrediente exotice se îmbină într-un gin multi-premiat, ce încântă cunoscătorii din întreaga lume.

de Alin Gălățescu

Drink/Opinii

Iar băutura verii e, răpăit de tobe, Hugo Spritz!

Hugo - Cocteilul cu soc mult zice cu foc, în nenumărate graiuri ale Pământului și e, din nou, starul fluid al verii.

de Horia Ghibuțiu

Eat & Drink/Opinii

Ștefan Chirițescu | Vinul de la restaurant

Vinul de la restaurant | De ce un vin comandat la restaurant este infinit mai scump decât același vin cumpărat de la un magazin?

de Ștefan Chirițescu

Drink/Opinii

Vinars de-a dreptul Divin

Vinars Bardar Divin - E fabricat peste Prut și se consumă de partea astalaltă sau aiurea, cu plăcere deosebită. Orice dușcă e țeapănă, catifelată, ambră pe cerul gurii.

de Horia Ghibuțiu

Eat & Drink/Recomandari

TOP | 6 locuri unde te poți răcori cu un bubble tea

6 Locuri Unde Te Poți Răcori cu un Bubble Tea - Descoperă Cele Mai Populare Destinații

de Gruia Dragomir

Bere craft/Recomandari

6 baruri unde poți încerca o bere artizanală românească

De ce neapărat o bere artizanală românească? Pentru că dă mai mult gust întregii zile și pentru că viața e prea scurtă pentru a te încurca cu bere de calitate îndoielnică.

de Gruia Dragomir

Drink/Opinii

Tendințe fistichii de dat pe gât

Tendințe fistichii de dat pe gât | TikTok, dar mulți! O trecere în revistă a trendurilor fluide care fac furori, însă provoacă și fiori.

de Horia Ghibuțiu

Eat & Drink

Ștefan Chirițescu | Noua lume a vinurilor

Noua lume a vinurilor analizată de Ștefan Chirițescu

de Ștefan Chirițescu

Eat & Drink/Opinii

DRINK | Ce beau europenii?

Ce beau europenii? Să ciocnim europenește! Bine, fiecare cu băutura de acasă! Iată ce bea fiecare în țara lui, pe „bătrânul continent”:

de Horia Ghibuțiu

Drink/Opinii

AWARDs | „GRAY WHALE” GIN

„GRAY WHALE” GIN este un tip de spirit de secol XXI. Cu toate că este multi-premiat, brandul se preocupă în primul rând de relaţia cu natura, de protecţie al oceanului, în mod special.

de Alin Gălățescu

Eat & Drink/Opinii

DRINK | Cel mai vechi vin nou – orange wine

Îngăduiți-mi să mă laud că am dat de un vin special, să ciocnim un pahar de „orange wine”! Nu e din portocale, ci din struguri, făcut după un meșteșug antic.

de Horia Ghibuțiu

Zile și Nopți

Caută