Siteul zilesinopti.ro este un serviciu gratuit furnizat ca atare de către City Guide Media SRL, cu sprijinul colaboratorilor și partenerilor săi, care va fi numit in continuare zilesinopti.ro.

Zilesinopti.ro este un site în limba română — canal interactiv de media — creat, dezvoltat și operat de City Guide Media SRL, căruia i se aplică următorii Termeni de Utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, produsele digitale, evenimentele, recomandările și concursurile publicate în toate paginile siteului.

Zilesinopti.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice încalcare a acestor Termeni de Utilizare. Daca nu sunteți de acord cu conținutul prezentului document vă rugăm să nu vă autentificați și să nu utilizați serviciile, oricare ar fi acestea. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniți pe acest site să verificați dacă Termenii de utilizare au fost modificați. Utilizarea în continuare a siteului implică acceptarea de catre dumneavoastră a acestor Termeni de Utilizare.

Accesul dumneavoastră la acest site desemnează acordul cu termenii de utilizare prezentați in acest document. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul Zilesinopti.ro, inclusiv dar fara a se limita la acesta, tot continutului, serviciile, produsele digitale, evenimentele, etc. sunt prin prezenta strict interzise.

Utilizatorul este in mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Zilesinopti.ro nu garanteaza ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori.

Zilesinopti.ro isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice acesti Termeni de Utilizare cu Termeni Aditionali care se vor publica in pagina serviciului corespunzator caruia acei termeni li se aplica. Prin prezenta sunteti de acord ca acesti Temeni Aditionali fac parte din Termenii generali de Utilizare si se supun acelorasi reguli.

Drepturile utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Legea nr. 677/2001 reglementeaza drepturile utilizatorilor in ce priveste utilizarea de catre site-uri ale datelor cu caracter personal. Astfel, utilizatorii inscrisi la serviciile de newsletter pe site-ul Zilesinopti.ro au urmatoarele drepturi: