Meniu Zile și Nopți

Muzică

Dialoguri fără note/Interviuri

DIALOGURI FĂRĂ NOTE | CHRISTIAN BAKANIC, un acordeonist pentru care muzica este un mod de viaţă

Interviu cu CHRISTIAN BAKANIC Muzician multipremiat şi ovaţionat din Islanda până în China, în egală măsură pentru proiectele solo la…

de Ioan Big

Muzică/Recomandari

MUZICĂ NOUĂ | Ce ascultăm în luna iulie

Ce ascultăm în luna iulie? Luna aceasta ascultăm muzică electronică, hard rock și experimentări interesante realizate cu ajutorul sintetizatoarelor, fie…

de Alex Mușat

Festival/Interviuri

Interviu EXCLUSIV cu ROINE STOLT (The Flower Kings, Transatlantic)

Interviu cu Roine Stolt | După ce a cântat cu Transatlantic la ediția din 2022 a festivalului ARTmania, Roine revine anul acesta cu The Flower Kings și va susține un recital pe scena din Sibiu în data de 26 iulie 2024.

de Alex Mușat

0
Articole existente în categoria Muzică
glo
Muzică

Dialoguri fără note

Dialoguri fără note/Interviuri

DIALOGURI FĂRĂ NOTE | PAULA BAREMBUEM – Tango pentru o nouă realitate

Tango Nuevo este titlul concertului-eveniment pe care cântăreaţa argentiniană Paula Barembuem îl va susţine în România pe 7 iunie, ca warm-up la Braşov Jazz & Blues Festival (15-18 august), împreună cu Trio Infernal, condus de către fenomenalul acordeonist şi pianist de Jazz austriac Christian Bakanic.

Muzică nouă

Muzică/Recomandari

MUZICĂ NOUĂ | Ce ascultăm în luna mai

Ce ascultăm în luna mai - luna aceasta ascultăm coloane sonore fictive, scrise pentru a acompania detectivi în aventurile lor misterioase, și pop (fie că vorbim despre pop-ul relativ previzibil sau despre cel ce primește inspirate completări din partea altor genuri muzicale).

Music Star

Festival/Recomandari

FESTIVAL | Neversea, ready to sea BEBE REXHA?

Pentru al doilea an consecutiv, Bebe Rexha va fi cu siguranță observată în rândul celor ce urcă pe scena festivalului Neversea (4-7 iulie 2024)

de Andrada Dincă

Muzică/Opinii

ANIVERSARE | Trei decenii alături de SPICE GIRLS

Trei decenii alături de SPICE GIRLS În 2024 marcăm 30 de ani de la nașterea uneia dintre cele mai iubite trupe feminine din istoria muzicii Pop, SPICE GIRLS, cvintet din Marea Britanie cunoscut pentru hiturile care au captivat o lume întreagă și pentru mesajul lor vibrant de „Girl Power”, care a influențat profund generații întregi […]

de Delia Mitrache

Muzică/Concert

#ConcertReview | VILLE VALO, revenire în forță în România la mai puțin de un an de la ultimul său concert în București

Inconfundabilul muzician finlandez Ville Valo a revenit la București și a susținut un concert pe 8 aprilie, la Sala Palatului, parte a turneului de promovare a albumului „Neon Noir”, la mai puțin de un an după primul show susținut în România de la lansarea proiectului său solo.

Playlist

Recomandări de play-list uri muzicale realizate de redactorii și contributorii Zile și Nopți & Sunete.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Zile și Nopți

Caută