Meniu Zile și Nopți

Muzică

Muzică/Concert

LIVE | Suitele lui Claude Bolling se aud la ARCUB Jazz Live

From Classic to Jazz, următorul concert din stagiunea ARCUB Jazz Live, propune iubitorilor de jazz, la ARCUB – Hanul Gabroveni,…

de Ioan Big

Festival/Opinii

FESTIVAL | MONSTER MIKE WELCH – “Nothing But Time”… la Braşov Jazz & Blues Festival

Virtuozul chitarist Monster Mike Welch (n. 1979), veteran al scenei internaționale de Blues, care va concerta în premieră în România…

de Ioan Big

Muzică/Opinii

LIVE | Călătoria către rock progresiv a lui RICK WAKEMAN

Călătoria către rock progresiv a lui RICK WAKEMAN - o prezență cât se poate de fascinantă a muzicilor complexe, Wakeman continuă să influențeze generații întregi de artiști, fapt demonstrat și de reprezentațiile recente, realizate atât pe teritoriul Marii Britanii, cât și în Statele Unite.

de Alex Mușat

0
Articole existente în categoria Muzică
glo 300x180 mai 2024
glo 970x250 mai 2024

Dialoguri fără note

Dialoguri fără note/Interviuri

DIALOGURI FĂRĂ NOTE | TOMMY CASTRO – Odiseea unui bluesman legendar 

Recompensat în 2023 la Blues Music Awards, pentru al doilea an consecutiv, cu distincţia B.B. King Entertainer of the Year, reputatul artist american Tommy Castro a susținut în cariera sa de peste 30 de ani mai mult de 6000 concerte, dintre care două turnee cu B.B. King și Buddy Guy, și a colaborat cu muzicieni precum John Lee Hooker, Carlos Santana, Bob Weir, Gregg Allman, Willie Nelson, Jeff Beck, Joe Bonamassa, Elvin Bishop, Charlie Musselwhite sau Taj Mahal.

Muzică nouă

Muzică/Recomandari

MUZICĂ NOUĂ | Ce ascultăm în luna mai

Ce ascultăm în luna mai - luna aceasta ascultăm coloane sonore fictive, scrise pentru a acompania detectivi în aventurile lor misterioase, și pop (fie că vorbim despre pop-ul relativ previzibil sau despre cel ce primește inspirate completări din partea altor genuri muzicale).

Music Star

Muzică/Opinii

ANIVERSARE | Trei decenii alături de SPICE GIRLS

Trei decenii alături de SPICE GIRLS În 2024 marcăm 30 de ani de la nașterea uneia dintre cele mai iubite trupe feminine din istoria muzicii Pop, SPICE GIRLS, cvintet din Marea Britanie cunoscut pentru hiturile care au captivat o lume întreagă și pentru mesajul lor vibrant de „Girl Power”, care a influențat profund generații întregi […]

de Delia Mitrache

Muzică/Opinii

INDIE STAR | KIM GORDON

Kim Gordon, co-fondatoare în ’80 a grupului Sonic Youth, considerată acum un veritabil icon al artei şi culturii Pop, şi-a lansat recent al doilea album solo, The Collective, fără îndoială unul dintre cele mai bune LP-uri de pe scena Indie apărute în 2024.

de Ioan Big

Muzică/Concert

#ConcertReview | VILLE VALO, revenire în forță în România la mai puțin de un an de la ultimul său concert în București

Inconfundabilul muzician finlandez Ville Valo a revenit la București și a susținut un concert pe 8 aprilie, la Sala Palatului, parte a turneului de promovare a albumului „Neon Noir”, la mai puțin de un an după primul show susținut în România de la lansarea proiectului său solo.

Playlist

Recomandări de play-list uri muzicale realizate de redactorii și contributorii Zile și Nopți & Sunete.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Zile și Nopți

Caută