Meniu Zile și Nopți

Evenimente | Alege orașul

glo-globalx2-970x250

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Astăzi, 26/01/2023

Concerte

19:00
Bucureşti

Concert vocal-simfonic cu Iosif Ion Prunner, Boris Andrianov și Oleg Caetani

Program: Max Bruch - Kol Nidrei pentru violoncel şi orchestră & Robert Schumann - Concertul în la minor pentru violoncel și orchestră, op. 129 & Franz Liszt - Simfonia Dante, S. 109.
19:00
Bucureşti

Uniforma și Myst

Uniforma cântă pentru a doua oară la THE PUB în data de 26 IANUARIE 2023 un set “FULL ELECTRIC”, care va include piese noi de pe următorul album al trioului “Windows Crac”, dar și reinterpretări ale unor cântece mai vechi de la ZEBRE și AB4.
19:00
Bucureşti

Concert HOLOGRAF I Aniversarea Hard Rock Cafe de 15 ani

Hard Rock Cafe București sărbătorește cincisprezece ani de la deschidere printr-un concert susținut de Holograf, trupa care a cântat și la inaugurare.
19:00
Braşov

Vița de Vie Simfonic

Vița de Vie SimfonicConcert Vița de Vie și orchestra Filarmonicii Brașov dirijată de Remus Grama.
19:00
Timişoara

Concert cu Fără Zahăr LIVE @ Manufactura

Concert cu Fără Zahăr LIVE @ Manufactura Dragi consumatori de folk alternativ din Timișoara, vă prezentăm Comedia Amăruie de Iarnă.
20:00
Bucureşti

Domino @ Control Club

Muzica lor se încadrează în categoria rock-ului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit. Domino @ Control Club

Festivaluri

Teatru

19:00
Bucureşti

Ce vine după

Ce vine după o despărțire cruntă? Cu ce pansament acoperi rana rămasă? Cu pansamentul tuturor posibilităților, căci nimic nu pare interzis sau suficient de nebunesc când vine vorba de războiul dintre sexe. Nici măcar recăsătorirea cu un animal.
19:00
Bucureşti

Tatăl @ Teatrul Bulandra

„Tatăl” este o poveste de familie serioasă și realistă și o privire nesentimentală, intens emoțională asupra lumii prin ochii unui bărbat care se confruntă cu demență, o ilustrare dramatică a pierderilor fizice care apar împreună cu cele mentale.
19:00
Bucureşti

Fantoma, dragostea mea!

Ceea ce a început ca o glumă se transformă într-un coșmar: Madam Arcati aduce în lumea celor vii fantoma fostei soții a lui Charles, Elvira. Din fericire, doar el poate să o vadă și să o audă. Din nefericire, prezența ei dă naștere unui triunghi amoros cel puțin ciudat.
19:00
Bucureşti

Visul american @ Teatrul de Comedie

„VISUL AMERICAN” a devenit călătoria fascinantă a unui nebun, care vrea să mângâie cerul cu podul palmei. Am încercat să risipesc incertitudinile și să țin pasul FRUMOASEI LUI NEBUNII, în speranța că voi reuși.
19:00
Bucureşti

Missouri Sky

Diferența este că uniunea dintre cei doi nu este nici întâmplătoare (deși bazată pe un impuls), nici frivolă (deși bazată pe conjunctură).
19:00
Bucureşti

Măcel @ Teatrul Mic

O comedie cu accente dramatice care ridică întrebarea: Cine este de fapt victima și cine este călăul? Sau, cine este părintele și cine este copilul? Măcel @ Teatrul Mic
19:00
Bucureşti

Provocări inocente

Și dacă animalele ar prinde glas într-o zi? Și dacă iubirea dintre oameni ar fi privită și filtrată prin văzul și sufletul acestor animale?
19:00
Bucureşti

Nuntă în cer @ Teatrul Dramaturgilor Români

Tulburați, ei își povestesc marea, unica lor dragoste, o iubire ce ar fi trebuit să rămână perfectă. Rememorând întâlnirea cu cea care le-a schimbat viața, bărbații se confesează și își mărturisesc trăirile, căutând libertatea. Nuntă în cer @ Teatrul Dramaturgilor Români
19:00
Bucureşti

Exil @ TNB

Regizoarea reconstruiește într-o cronologie non-liniară, imaginea unei familii alcătuite din trei generații, rememorând- fragment cu fragment- experiențele care i-au marcat existența: comunismul, post-comunismul şi, mai ales, exilul.
19:00
Braşov

„Până când moartea ne va despărți” @TSA Brașov (2023)

„Până când moartea ne va despărți” de Remi de Vos | TSA Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu Brașov
19:00
Cluj-Napoca

gen.OM @ Magic Puppet

Gen.OM este un spectacol de animație destinat adulților, care își propune o incursiune plină de umor printre câteva dintre manifestările patriarhatului în societatea contemporană.
19:00
Iaşi

Domnul Vulpe

O lume în care unica valoare e banul este o lume sărăcită de oricare alte bucurii legate de frumos, prietenie, iubire... E lumea în care șmecheria, turpitudinea sunt cele care modelează relațiile umane. E lumea pe care ne-o arată domnul Vulpe. O față a lumii în care și noi trăim.
19:00
Timişoara

O Scrisoare Pierdută @ Teatrul Național Timișoara

O Scrisoare Pierdută @ Teatrul Național Timișoara
19:00
Timişoara

Îți pierzi din nume – Diacriticele @ Teatrul Maghiar Timișoara

Îți pierzi din nume - Diacriticele @ Teatrul Maghiar Timișoara Îți pierzi din nume diacriticele (Lehull nevedről az ékezet), R. Kedves Emőke
19:00
Constanţa

Prometeu’22 @ Teatrul de Stat Constanța

Prometeu'22 este o meditație asupra condiției intelectualului în secolul XXI. În cadrul rețelelor de știri digitalizate și puternic manipulate și pe reţelele de socializare, adevărul a devenit supra-relativizat și chiar și verificarea faptelor poate ajunge să fie considerată fake news.
19:30
Bucureşti

Don Juan @ Teatrul de Comedie

Un spectacol prin care marele seducător din Sevilla, Don Juan, revine pe scena Teatrului de Comedie după aproape 40 de ani de la montarea lui Valeriu Moisescu, de data aceasta într-un strai nou croit pe măsura vremurilor noastre de regizorii Andrei și Andreea Grosu, revizuindu-și tehnicile de cucerire  și făcând noi victime în rândul spectatoarelor…
20:00
Bucureşti

Vecina de deasupra

Pentru a scapă de amendă și poliție, Sophie se hotăraște să-l seducă pe vecinul morocănos. Oare planul vă funcționă? Sau cei doi vor ajunge să se îndrăgostească nebunește unul de celalalt?
20:00
Bucureşti

Anonimul venețian @ TNB

Aici, iubirea înseamnă libertatea de a înfrunta zâmbind viaţa şi moartea deopotrivă. Anonimul venețian @ TNB
20:00
Bucureşti

Cei drepți @ TNB

Cei drepți | „Omului revoltat” nu renunță să reflecteze asupra problemei terorismului, violenței și terorii într-un text dramatic modern ce păstrează valențele unei tragedii shakespeariene.
20:00
Bucureşti

3 surori

Își descoperă corpurile. Își intră în pielea lor. După o nesfârșită călătorie reușesc să ajungă acolo unde nu credeau ca vor ajunge vreodată - la Moscova - în prezent - aici - acum.
20:00
Bucureşti

Godot Love Station @ Teatrul Godot

În Godot Love Station avem: o mireasă răpită de la altar, o iubire perfectă într-o sală de așteptare, un jaf armat pus la cale de niște (ne)pricepuți, un divorț cu năbădăi și alte istorioare amuzante, într-o colecție de comedii scurte, cu personaje spumoase și o cascadă de situații trăznite.
20:00
Cluj-Napoca

Teatru: Habituare @ Reactor Cluj

Teatru: Habituare @ Reactor Cluj La începutul spectacolului aflăm că ceva se va termina, însă nu știm nici ce, nici când, nici cum va fi, tot ce putem face e să așteptăm, iar golul așteptării nu îl putem umple decât spunând povești.
20:30
Constanţa

Scapă-mă de nevastă-mea @ Club Phoenix Constanța

Scapă-mă de nevastă-mea @ Club Phoenix Constanța

Spectacole

12:00
Sibiu

Spărgătorul de nuci

”Spărgătorul de nuci”, spectacol de balet clasic
19:00
Bucureşti

Dansul morții @ Teatrul Apropo

Dintre toate infernurile, infernul iubirii este cel mai crunt. De asta și suferința din iubire se simte ca cel mai dezlănțuit iad. Condamnații se obișnuiesc cu un nivel de suferință pe care îl pot controla și îl numesc „fericire”. Dansul morții @ Teatrul Apropo
19:30
Bucureşti

Cloaca @ Teatrul Nottara

E masculinitatea o forță ce nu-și mai găsește spațiul de manifestare? Există o discordanță între setările cu care ne-a înzestrat specia și mediul social pe care ni l-am construit? S-a ratat, s-a pierdut undeva, ceva? Cloaca @ Teatrul Nottara
20:00
Bucureşti

Happy Impro

De ce să vii la Happy Impro? Ca să râzi la un spectacol de comedie creat pe loc de oameni amuzanti, cu multă experiență în domeniu. Ca să vezi cinci actori profesioniști și un pianist super talentat, care abia așteaptă să rupă scena în două sub ochii tăi.

Stand-Up Comedy

19:30
Bucureşti

Stand-up comedy cu Maria, Mincu, Banciu & Ioana Luiza @ Comics Club

De ce să nu îți începi weekend-ul de joi? Și nu oricum, ci cu #standupcomedy de la Maria, Mincu și Banciu, membrii podcastului S-a și Râs, cum ar veni, și Ioana Luiza, membru Niște Oameni și om comic de felul lui. Stand-up comedy cu Maria, Mincu, Banciu & Ioana Luiza @ Comics Club
20:00
Bucureşti

“Cât râzi, atât plătești” cu Mocanu, Negoiță, Dumitru & Drăcea | Stand Up Comedy @ Club99

Vă așteptăm la o seară de Stand Up Comedy pe bază de donații alături "Cât râzi, atât plătești" cu Mocanu, Negoiță, Dumitru & Drăcea. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733 500 301.

Artă & Cultură

8:00
Cluj-Napoca

Expoziție: Ocolul Pământului în +150 de şahuri @ BCU Cluj

Expoziție: Ocolul Pământului în +150 de şahuri @ BCU Cluj Cutreierând lumea, unii adună nestemate, alții culeg povești despre locurile prin care îi poartă pașii, iar alții colecționează doar amintiri frumoase despre cultură și tradițiile oamenilor pe care i-au întâlnit.
9:00
Braşov

”Lemn și om – o poveste de viață din Brașov și sud-estul Transilvaniei” @ Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului

Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului | ”Lemn și om – o poveste de viață din Brașov și sud-estul Transilvaniei”
9:00
Constanţa

Expoziție „REZISTENȚII. AMINTIRE și RECUNOȘTINȚĂ”

Expoziție „REZISTENȚII. AMINTIRE și RECUNOȘTINȚĂ”
9:00
Braşov

Expoziție: Teofil Mihăilescu – Brașov. Atmosferă, arhitectură și spațiu urban

Expoziție: Teofil Mihăilescu – Brașov. Atmosferă, arhitectură și spațiu urban Muzeul de Artă Brașov invită publicul brașovean la o amplă expoziție de fotografie care clădește noi punți emoționale între oraș și locuitorii săi.
10:00
Bucureşti

Alexandru Tzigara-Samurcaș – Întemeietorul Muzeului Național

Expoziția aduce în fața publicului obiecte reprezentative pentru arta națională, culese din teren și fotografiate de însuși Al. Tzigara-Samurcaș în timpul campaniilor sale de cercetare etnografică, de repertoriere și documentare a obiectelor care vor alcătui patrimoniul muzeal.
10:00
Bucureşti

Familia, Credința și Căminul pictorului Gheorghe Tattarescu

Un patrimoniu compus din ceramică românească și europeană de secol XIX, icoane tradiționale, dar și icoane pictate de artist, câteva cărți din biblioteca pictorului, relevante pentru preocupările sale culturale, grafică mică, caiete de schițe și fotografii de familie, va încerca remodelarea iconografiei unei familii importante din secolul al XIX-lea bucureștean, cu detalii din sânul căminului ce o adăpostea.
10:00
Bucureşti

Slovenia – File din natură

Ciclul expozițional „File din natură” aduce în atenția publicului nostru natura diferitelor țări ale lumii, prin intermediul artei fotografice.
10:00
Braşov

Expoziție „O poveste dulce” @ Muzeul Casa Mureșenilor Brașov

Expoziția „O poveste dulce”@ Muzeul Casa Mureșenilor Brașov
10:00
Bucureşti

M.H. Maxy – De la avangardă la socialism

Această expoziție prezintă opera artistului în aceste două secțiuni distincte, urmând firul cronologic al biografiei sale și reunește 95 de lucrări de pictură, 50 de lucrări de grafică și proiecte de scenografie, obiecte de artă aplicată, o selecție din revistele de avangardă Integral, Contimporanul, unu, Punct.
10:00
Bucureşti

Nostalgie. Amintire. Regăsire. Peisajul european și ruina în secolele XVI-XIX

Gândită ca un eveniment care redă o parte din extraordinarul patrimoniu artistic pe care muzeul îl deține, expoziția prezintă diversele aspecte şi semnificații pe care le primește ruina în vizualul european în decursul secolelor al XVI-lea - al XIX-lea.
10:00
Sibiu

Marele furt din Muzeul Brukenthal 1968

În anul 1968 au fost furate, din Palatul Brukenthal, opt lucrări de pictură europeană; ancheta s-a finalizat în anul 1972, concluzia fiind „autor necunoscut”; patru lucrări (Aelbrect Bouts, Autoportret; Tițian, Ecce Homo; Frans van Mieris cel Bătrân, Bărbat cu pipă la fereastră și Rosalba Carriera, Portret de femeie) au fost recuperate în 1998, cu ajutorul INTERPOL.
10:00
Sibiu

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte

Muzeul Național Brukenthal vă invită în perioada 7 decembrie 2022 – 29 ianuarie 2023 să vizitați expoziția „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” – deschisă în sala expoziții temporare, curtea II a Palatului Brukenthal, Piața Mare nr. 4, Sibiu.
10:00
Sibiu

Fauna si flora tropicală din colecțiile muzeului 

Colecțiile Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu dețin un patrimoniu de peste un milion de piese.
10:00
Sibiu

Marea Unire, în fotografii și documente, Colecția Alexandru Bîrsan

Piesele expuse provin din colecția privată a sibianului Alexandru Bîrsan, care în mod gratuit a împrumutat Muzeului Național Brukenthal aceste piese pentru a putea fie expuse și respectiv vizitate.
10:00
Sibiu

Behind the Lens

Andrei Chintilă (n. 1958, d. 2007), fiu de artiști, student eminent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu”, artist iconic al generației optzeciste.
10:00
Sibiu

Covoare azere: învățare prin artă

În cadrul aniversării a 30 de ani de relații diplomatice între Republica Azerbaidjan și România, Muzeul Național al Covorului din Azerbaidjan deschide la Sibiu expoziția Covoare azere: învățare prin artă.
10:00
Sibiu

Expoziție de pictură și sculptură ”P.D.3”

Cei trei artiști, Sorin Han – grafician, Niu Herișanu – sculptor și Ciprian Muntiu – pictor, au mai expus în aceeași formulă în 2019 în Lille, Franța, iar acum se întorc la Sibiu cu 15 creații noi, preponderent din anul 2022.
10:00
Cluj-Napoca

Galeria de Artă Națională 2023 @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca

GALERIA DE ARTĂ NAȚIONALĂ 2023 de la Muzeul de Artă Cluj-Napoca poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00-17:00 (ultima intrare în spațiile expoziționale: 16:30).
10:00
Cluj-Napoca

Expoziție: Liberté, égalité, anxiété @ Institut français de Roumanie à Cluj

Expoziție: Liberté, égalité, anxiété @ Institut français de Roumanie à Cluj de Otto Constantin
10:00
Cluj-Napoca

Expoziția Szabó Vilmos @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Expoziția Szabó Vilmos @ Muzeul de Artă Cluj-Napoca
10:00
Timişoara

Expoziție „Memoria obiectelor și cultura urbană din vestul României” @ MNAB Timișoara

Expoziție „Memoria obiectelor și cultura urbană din vestul României” @ MNAB Timișoara
10:00
Bucureşti

Expoziție de gravură Orth István @ Institutul Liszt București

Expozița Orth István marchează două momente semnificative din istoria culturii maghiare: 200 de ani de la finalizarea de către Kölcsey Ferenc a poeziei intitulate Hymnus care în anul 1844 a devenit textul imnului național al Ungariei & bicentenarul nașterii unei personalități proeminente a literaturii și dramaturgiei maghiare: Madách Imre. Expoziție de gravură Orth István @ Institutul Liszt București
10:00
Bucureşti

Partea nevăzută a colecției Lucia Dem. Bălăcescu

Vor fi expuse, unele pentru prima dată, peste o sută de lucrări din colecția lăsată de artistă prin testament muzeului, în cea mai mare parte grafică dar și o selecție valoroasă de picturi, care surprind evoluția și diversitatea creației sale artistice, de la primul desen în cărbune realizat în anul 1914 până la peisajele marine din anul 1976, fiind completată cu fotografii de familie, acte de studii și manuscrise.
10:00
Bucureşti

O istorie uitată. Sindicatul Artelor Frumoase din România

Expoziția cuprinde 150 de lucrări de pictură, sculptură, grafică și documente. Grupate în trei secțiuni, lucrările expuse corespund celor trei organizații profesionale ce au activat în perioada interbelică: Societatea Generală a Artiștilor, Sindicatul Artelor Frumoase și Noul Sindicat al Artelor Frumoase. O istorie uitată. Sindicatul Artelor Frumoase din România
10:00
Bucureşti

Laborator III. Aspecte din restaurarea unor lucrări de grafică și ceramică din China și Japonia aflate în patrimoniul MNAR

O vizită în atelierele de restaurare ale Muzeului Național de Artă al României pare a combina experiența unei întâlniri cu intimitatea unui atelier artistic personal cu cea a unui laborator alchimic în care pot fi întâlnite instrumente, recipiente și unelte ce țin de un inventar magic.
11:00
Bucureşti

Intimitate

Expoziția Intimitate se concretizează ca un laborator susceptibil de a fi invadat de privitor, permițându-i acestuia să intre în intimitatea atelierului artistului, o interacțiune care nu poate să fie reprodusă în limitele unui muzeu clasic.
11:00
Bucureşti

Charif Benhelima. Morning light

Expoziția de la MNAC este o prezentare condensată a experimentelor sale cu fotografia Polaroid, pe care le dezvoltă de peste douăzeci de ani.
11:00
Bucureşti

Dani Ghercă. Flux continuu – imagini discontinue

Dani Ghercă folosește fotografia pentru a examina noțiunea de urbanitate, scară și deconectare. În demersul său fotografic, urmărește să transmită privitorului un sentiment de confuzie, uimire și claustrofobie.
11:00
Bucureşti

Ana Maria Micu. Mâna stângă spre priveliște depărtată

O răscruce existențială, o relocare și o nouă viață, re-construită cu șapte ani în urmă definesc expoziția semnată de către Ana Maria Micu, Mână stângă spre priveliște depărtată.
11:00
Bucureşti

Dorina Horătău. Reconstrucție de peisaj

Forma și conținutul silvic al unui perimetru din păduricea aflată în fața MNAC sunt aduse într-o formă abstractizată în spațiul interior al clădirii, în Sala de Marmură.

Alte evenimente

10:00
Bucureşti

Urban Winter Bazar @Urban Hub

Vei găsi reduceri de până la 50% la: haine, bijuterii, accesorii, cosmetice naturale, ceramică, lumânări, parfumuri, vin fiert, cafea și multe altele.
18:00
Bucureşti

Cocktail Dans cu wilderness, curaj, seducție și ….. | atelier interdisciplinar

Atelierul va include sesiuni de mișcare, explorări vocale, masaj, modelling, sesiuni de fotografie sau pictură/desen. Fiecare întâlnire se va finaliza cu o improvizație finală și momente de discuții și socializare. La finalul atelierului va fi realizat un film care documentează experiența atelierului.
18:15
Iaşi

People of Design cu ANDREI COZLAC la Fab Lab 3

Se dă startul întâlnirilor People of Design Iași din 2023 la Fab Lab 3, cu un artist vizual multimedia extrem de talentat, activ la nivel local și național: Andrei Cozlac. Experimentalist, interesat de ultimele tehnologii multimedia, a colaborat la numeroase proiecte independente de visuals, video-mapping și proiecții live.
19:00
Timişoara

Amalia Gaiță. The Grey EP – Listening Party @ Faber Timișoara

Amalia Gaiță. The Grey EP - Listening Party @ Faber Timișoara

Expoziții

8:00
Cluj-Napoca

Expoziție: Ocolul Pământului în +150 de şahuri @ BCU Cluj

Expoziție: Ocolul Pământului în +150 de şahuri @ BCU Cluj Cutreierând lumea, unii adună nestemate, alții culeg povești despre locurile prin care îi poartă pașii, iar alții colecționează doar amintiri frumoase despre cultură și tradițiile oamenilor pe care i-au întâlnit.
10:00
Bucureşti

Urban Winter Bazar @Urban Hub

Vei găsi reduceri de până la 50% la: haine, bijuterii, accesorii, cosmetice naturale, ceramică, lumânări, parfumuri, vin fiert, cafea și multe altele.
18:00
Bucureşti

Cocktail Dans cu wilderness, curaj, seducție și ….. | atelier interdisciplinar

Atelierul va include sesiuni de mișcare, explorări vocale, masaj, modelling, sesiuni de fotografie sau pictură/desen. Fiecare întâlnire se va finaliza cu o improvizație finală și momente de discuții și socializare. La finalul atelierului va fi realizat un film care documentează experiența atelierului.
18:15
Iaşi

People of Design cu ANDREI COZLAC la Fab Lab 3

Se dă startul întâlnirilor People of Design Iași din 2023 la Fab Lab 3, cu un artist vizual multimedia extrem de talentat, activ la nivel local și național: Andrei Cozlac. Experimentalist, interesat de ultimele tehnologii multimedia, a colaborat la numeroase proiecte independente de visuals, video-mapping și proiecții live.
19:00
Braşov

Vița de Vie Simfonic

Vița de Vie SimfonicConcert Vița de Vie și orchestra Filarmonicii Brașov dirijată de Remus Grama.
19:00
Timişoara

Recital de pian Kira Frolu @ Filarmonica Banatul Timișoara

Recital de pian Kira Frolu @ Filarmonica Banatul Timișoara
19:00
Timişoara

Amalia Gaiță. The Grey EP – Listening Party @ Faber Timișoara

Amalia Gaiță. The Grey EP - Listening Party @ Faber Timișoara

Concerte în weekend

selecțe de evenimente realizată de echipa zile și nopți

Bucureşti

Concert vocal-simfonic cu Iosif Ion Prunner, Boris Andrianov și Oleg Caetani

Program: Max Bruch - Kol Nidrei pentru violoncel şi orchestră & Robert Schumann - Concertul în la minor pentru violoncel…
Vineri 27/01
19:00
Cluj-Napoca

Concert simfonic – dirijor Lawrence Foster

Concert simfonic – dirijor Lawrence Foster
Vineri 27/01
19:00
Braşov

Vița de Vie Simfonic

Vița de Vie Simfonic Concert Vița de Vie și orchestra Filarmonicii Brașov dirijată de Remus Grama.
Vineri 27/01
19:00
Timişoara

Concert simfonic @ Filarmonica Banatul Timișoara

Concert simfonic @ Filarmonica Banatul
Vineri 27/01
19:00
Constanţa

Provincialii @ Harlequin By The Sea

Nerăbdători să facă un show spectaculos așa cum ne-au obișnuit, Provincialii te invită să te distrezi o seară întreagă pe…
Vineri 27/01
20:00
Bucureşti

Șaraimanic La Palat: Taraf de Caliu @ Teatrul Godot

Taraf de Caliu sunt ultima generație de lăutari care duc mai departe această muzică tradițională din sudul României, muzica ce…
Vineri 27/01
20:00
Cluj-Napoca

Nane @ FORM Space Cluj

Nane @ FORM Space Cluj
Vineri 27/01
20:00
Sibiu

Robin and the Backstabbers live la Oldies Pub

Vineri seara, pe 27 ianuarie, Robin and the Backstabbers cântă la Sibiu la Oldies Pub!
Vineri 27/01
20:00
Bucureşti

Time Machine @ The Pub – Universității

Time Machine - chiar sunt o mașină a timpului - sunt 4 rockeri apocaliptici care vă vor purta în timp…
Vineri 27/01
20:30
Constanţa

Concert Byron @ Doors Constanța

Concert Byron @ Doors Constanța
Vineri 27/01
21:00