Meniu Zile și Nopți

Cinema Victoria Timișoara

Comentarii Cinema Victoria Timișoara Share Cinema Victoria Timișoara

Cinematograful este o sală multifuncțională cu 200 de locuri, ecran retractabil, sistem de sonorizare pentru filme, concerte sau piese de teatru. S-au efectuat lucrări de reabilitare a imobilului, care au vizat rezistența construcției, fațadele exterioare, modernizarea instalațiilor, renovări, lucrări la camera de proiecție, lobby, grupurile sanitare, montare placaje, scaune. Costurile s-au ridicat la 9,3 milioane de lei fără TVA. De strategia care vizează introducerea și continuitatea cinematografului în circuitul social-cultural se va ocupa Centrul de Proiecte din Timișoara.

Primăria Timișoara a reușit, în decembrie 2017, să preia de la Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor RomâniaFilm (RADEF) șapte dintre cele opt cinematografe din oraș: Freidorf, Timiș, Dacia, Victoria, Unirea, Fratelia și Arta. Pentru Cinema Studio s-a mers în instanță, dar în cele din urmă a ajuns și acesta în proprietatea PMT. Cinci dintre fostele cinematografe ale Timișoarei se află acum în diferite faze de modernizare.

Cinema Victoria, Cinema Dacia, Cinema Studio, Cinema Timiș și Cinema Freidorf vor găzdui proiecții de filme, concerte și expoziții anul viitor când Timișoara își va exercita titlul de Capitală Europeană a Culturii. Infrastructura culturală a Timișoarei va deține 1.600 de noi locuri de spectacole până în 2023.

Detalii loc

Telefon

-

Orar

-

Adresa

Strada Ciprian Porumbescu 2, Timișoara 300425

Web

-

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email