Meniu Zile și Nopți

Concerte, teatru, spectacole, expoziții, festivaluri, party

Astăzi, 10/08/2022

0:00
Artă și Cultură

De la Neacșu la AR – Expoziție în realitatea augmentată

Textele sunt ilustrate folosind animații 2d și 3d realizate de către artiștii Sergiu Negulici și Ioana Nicoară și însoțite de intervenții sonore semnate de duo-ul timișorean Makunouchi Bento (Valentin Toma și Felix Petrescu). Augmentarea în spațiul virtual este realizată de către Augmented Space Agency (Sabin Șerban și Ciprian Făcăeru).
10:00
Expoziții

„Ia și cămașa de acasă – Țara Bârsei”

Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.
10:00
Expoziții

Profesorul și Studenții

Alături de Magda VACARIU vor expune actuali și foști studenți ai Școlii de Artă Magda Vacariu, artiști din Brașov, București și Sibiu: Marina BIRA, Roxana COATU, Mihaela BUCUR, Anca CARAMAN, Carmen GROAPĂ, Mihnea NICOARĂ, Mircea SEVASTRU, Liliana SOOS și Teodora STURZU.
11:00
Expoziții

„Magdalena Rădulescu. 120 de ani de grație boemă”

Muzeul de Artă Brașov în parteneriat cu Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov vă invită să participați la deschiderea unei expoziții de celebrare a artistei Magdalena Rădulescu (1902-1983) curatoriată de Alexandra Ardelean.
17:30
Proiecții de film

Sideshow – Preview | Ecranizare

Sideshow (UK) este un scurtmetraj ce se desfășoară în fascinanta perioadă victoriană - o eră care a produs multe curiozități, a creat impresionanata perioadă (neo)gotică și a stârnit imaginația multora.
18:00
Artă și Cultură

LibFest: Ioana Zenaida Rotariu și Iulian Băzărea

În avanpremiera LibFest, Târgului de Carte și Experiențe Culturale, ce se va desfășura în Piața Sfatului în perioada 18-21 august, te tentăm cu o serie de evenimente care pregătesc această mare sărbătoare a cărții.
19:00
Alte evenimente

Deutsches Quiz #5

Hier kommt die Fünf! Quiz in deutscher Sprache, denn Spaß muss ja sein! Gute Laune, coole Preise, alle Mann am start!
20:00
Concerte

Zoli Toth & Orchestra

Accesul în piață este gratuit, iar pentru locurile pe scaune se pot cumpăra bilete cu o oră înainte începerea concertului.