Meniu Zile și Nopți

Baruri, cluburi & puburi Brașov

BARURI SI PUB

Aftăr Stube

Aftăr Stube succedă vechiul Stube, o dată prin faptul de a fi bistropub & grill fresh și a doua oară prin faptul că locul oferă o nouă vibrație orașului.
Str. Alecu Russo nr. 4 500020 Brașov
CAFENELE SI CEAINARII

Cafe Central

Cafe Central este o cafenea orientată spre clienţii care caută o locaţie în care să poată să aibe o discuţie în linişte, fie că este o discuţie de afaceri sau filosofică.
Strada Apollonia Hirscher 18
BARURI SI PUB

Deanes Irish Pub & Grill

În centrul vechi al Brașovului găsești inima vieții culturale și sociale irlandeze în Deane`s Irish unicul pub irlandez din Brașov!
Republicii, nr. 19 500030 Brașov
BARURI SI PUB

Kruhnen Musik Halle

Kruhnen Musik Halle funcționează, de joi până duminică, drept spațiu de socializare, club și locație de evenimente.
Nicolae Titulescu, 2P
BARURI SI PUB

Kundera

Kundera is a lounge & restaurant where you can enjoy all-day coffee, beers and wines. Kundera is a Romanian landmark with strong Czech and Bavarian influences open in Brasov Old City, where you can enjoy breakfast, lunch or dinner in a very friendly atmosphere
BARURI SI PUB

Propaganda

Propaganda- bar aflat pe strada Lunga, Brasov.
Strada Lungă 161A, Brașov 500051
BARURI SI PUB

Rockstadt

Cel mai cunoscut club de rock din Brașov și printre cele mai cunoscute din țară, o destinație ideală pentru o excursie rock în orașul de sub Tâmpa.
Strada Nicolae Titulescu 2
RESTAURANTE

Terroirs Boutique du Vin

Terroirs - boutique du vin, vă invită să descoperiţi un local unic în peisajul braşovean, unde vinul, cartea de artă şi nu în ultimul rând fotografia, se vor simţi ca acasă.
Strada Postăvarului 2