Meniu Zile și Nopți

Cultură Constanța

Artele spectacolului

ARTA SI CULTURA

Teatrul de Stat Constanţa

Teatrul de Stat Constanţa. Este o institutie publica de cultura, ce functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Constanta.
Bd. Ferdinand 11
TEATRU

Teatrul National de Opera si Balet ”Oleg Danovski”

Biletele pentru spectacolele noastre se pot achiziționa online pe www.tnobconstanta.ro/bilete, la Agenția Teatrului și în locațiile partenere entertix.ro
Str. Mircea cel Batran nr. 97 900592 Constanța
ARTA SI CULTURA

Centrul Cultural Reduta

Spectacolele teatrale, muzicale, seriile expoziţionale au primit o nouă destinaţie - Centrul Cultural Reduta!
Strada Apollonia Hirscher 8
ALTE LOCURI

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa

Casa de Cultura a Sindicatelor, unul dintre cele mai noi si elegante edificii arhitecturale din perimetrul orasului Constanta, a fost realizata intre anii 1976 si 1983, dupa proiectul arhitectului K.Ghengiomer. Dispune de doua sali de spectacole, care pot fi folosite si pentru alte destinatii
Bd. Alexandru Lapusneanu 1

Muzee

MUZEE

Muzeul de Artă Constanța

Muzeul de Artă Constanța. Situat la ţărm de mare, Muzeul de Artă Constanţa este pe plan naţional un important spaţiu de păstrare, valorificare şi cercetare a creaţiei plastice româneşti.
Bulevardul Tomis nr. 82-84, Constanţa
MUZEE

Muzeul de Artă Populară Constanța

Muzeul de Artă Populară Constanța. Pornind de la contextul socio-istoric dobrogean, cercetarea a ţinut cont, atît de criteriul geografic cît si de cel istoric, ca şi de mobilitatea organică a unor grupuri de populaţii.
B-dul Tomis, nr.32 900742 Constanța
MUZEE

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie. Muzeul de istorie naţională şi arheologie Constanța are o istorie de peste o sută de ani.
Piața Ovidiu nr. 12 900745 Constanța
Imagine
ALTE LOCURI

Delfinariul Constanța

Delfinariul Constanța. Având o tradiţie instituţională de peste o jumătate de secol, cu o excelentă bază materială şi o structură pluridisciplinară, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa se constituie un reper important în peisajul cultural şi ştiinţific al municipiului, cu valoare emblematică pentru oferta estivală a litoralului românesc.
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Bulevardul Mamaia 255

Zile și Nopți

Caută