În acest concept, orice detaliu este atent urmărit și împletit cu pasiunea de a oferi ceva special, unic pentru Sibiu și pentru toți cei care ne vor trece pragul.
Restaurantul Butoiul De Aur cel mai vechi restaurant din România care datează din anul 1542 și păstrează aspectul medieval original de secolul al-14- lea.
Restaurantul GRAND PLAZA reprezintă locul unde poți descoperi și savura bucătăria tradițională românească, într-un cadru intim, liniștit, completat de un fundal sonor cu muzică aleasă, fără stridențe, propice unei mese agreabile.
Preparatele cu carne fragedă de vițel, vită, porc, rață, berbecuț de Noua Zeelandă dar și pește și fructe de mare și nu numai, vă vor surprinde prin gust și mod de prezentare.
Padurea Dumbrava (intrarea la Gradina Zoologica) Sibiu
Oricine trece pragul locației Jules , are o senzație de călătorie în timp… și asta nu doar pentru că locația are o istorie care se întinde mai departe de secol XVI, ci mai ales pentru liniștea și aerul atemporal al lucrurilor simple, originale și frumoase cu care te întâmpină încă de la primii pași.
Preparatele din meniul nostru sunt răsfățate cu talentul și atenția deosebită la detalii a bucătarilor noștri.Savurează și tu bunul gust în restaurantul modern JOYME PUB.
O fericită întâlnire între un elveţian pasionat de restaurarea frumuseţilor de altădată şi o casă sibiană de secol XIV a dat naştere unuia din cele mai frumoase restaurante din Transilvania.
Dacă locuiești în Sibiu și nu ne-ai vizitat încă, te invităm să ne descoperi, dacă ești în trecere prin Sibiu, te invităm să vezi unde mănâncă localnicii bine!
Vă așteptăm la Pardon Cafe Sibiu între forfotă și istorie, cu licori fine, bucate special meșteșugite și muzică pentru suflet. Zilnic, pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu.
Se spune că… pianul a inspirat unele dintre cele mai frumoase compoziții muzicale scrise vreodată. Și, de ce nu, ar putea inspira o nouă experiență a socializării.
Intr-oatmosfera moderna va asteptam sa descoperiti o incantatoare imbinare intre preparate mediteraneene si o varietate de produse pline de savoare, atent pregatite pe cuptorul Josper.