Meniu Zile și Nopți

Baruri Cluburi Puburi Sibiu

BARURI SI PUB

Mai Lounge

MAI Lounge este un ultralounge situat în mijlocul Sibiului,aici vă garantăm satisfacerea atât a simțului vizual printr-o atmosferă hip și modernă, cât și a simțului culinar printr-un meniu diversificat. Produsele prezentate în meniu variază de la băuturi alcoolice și non-alcoolice, până la cele mai aromate și funky coctailuri și cafele.  
Bulevardul Victoriei 42, Sibiu 550024
BARURI SI PUB

Music Pub

Music Pub este locul liniştit unde iţi bei cafeaua de dimineaţă şi te bucuri de concerte live seara, savurezi linistea orasului pe terasa pentru ca apoi sa treci direct in Extension unde te invaluie muzica ta favorita. Music Pub este tot ce ti-ai putea dori intr-un singur loc.
Piata Mica 23
BARURI SI PUB

Supporter Sports Club

Supporter Sports Pub & Grill este primul sports pub din Sibiu.
Bulevardul Victoriei 26
BARURI SI PUB

The Corner Factory

 The Corner Factory pub&more, o locație specială cu stil industrial, unde poți să petreci împreună cu prietenii tăi, zile frumoase, liniștite și seri pline de distracție și muzică live
str. Vasile Carlova, nr. 6 550017 Sibiu
BARURI SI PUB

Puro

Puro pasiune pentru cafea și vinuri de calitate
Calea Dumbravii 36
BARURI SI PUB

Naf Naf Cafe & Bar

Un local mai prietenos si calduros in acelasi timp, fiind o alegere propice pentru a-ti petrece timpul liber !
Str Oituz 34
RESTAURANTE

New York

Dacă locuiești în Sibiu și nu ne-ai vizitat încă, te invităm să ne descoperi, dacă ești în trecere prin Sibiu, te invităm să vezi unde mănâncă localnicii bine!
Strada Justiţiei 1A
BARURI SI PUB

Nod Pub

Povestea cafelei de specialitate de la NOD începe cu minutele în care a fost prăjită, cu temperatura optimă a apei şi se termină în mâna celui care o toarnă în ceaşcă.
Piața Mică 27 A

Zile și Nopți

Caută