Meniu Zile și Nopți

14thLANE

Comentarii 14thLANE Share 14thLANE
14th LANE

14th LANE

Ești gata să întâlnești cel mai mare food court din București? 14th Lane este locul în care poți savura specialități din toate colțurile lumii ce te vor face să te îndrăgostești de preparate ca-n povești!

Aici găsești 5 prieteni de nădejde care îți vor da energie pentru toată ziua! Ai ghicit – cei 5 prieteni sunt cele 5 bucătării internaționale ce te vor surprinde cu preparate inedite: de la mult iubita pizza napoletană la mâncarea asiatică spicy, perfectă pentru cei îndrăzneți.

Dar la 14th Lane, nu doar mâncarea este cea care îți va da energie! Întregul spațiu, cu un design unic, industrial și minimalist, îți va da o stare de bine, fiind un loc luminos și aerisit, perfect pentru o întâlnire cu prietenii sau o masă gustoasă alături de colegii de birou.

Acest food court se transformă într-un restaurant plin de viață, odată cu lăsarea serii, devenind un cameleon elegant, unde delicatese A la Carte, gătite de bucătari pasionați, sunt servite pe acorduri de muzică magică.

Un loc cu două identități diferite, inedite, incredibil de bine gândite, care te fac să te întorci pentru atmosfera vie și vibrantă, acompaniată de specialități culinare gătite la rang de artă!

Vezi aici toate evenimentele de la 14th Lane

14th LANE Bucuresti. Evenimente 14th Lane.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, din Bucuresti si România ?

Detalii loc

Telefon

0727677777

Orar

L-J: 08:00-22:00 V: 08:00-00:00 S: 09:00-00:00 D: 09:00-22:00

Adresa

Șoseaua Orhideelor 15d, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută