Meniu Zile și Nopți

Teatrul În Culise

Comentarii Teatrul În Culise Share Teatrul În Culise

Culisele s-au mutat mai aproape de tine şi au crescut ca să-ncapă mai mulţi curioşi. Un spaţiu mai mare, confortabil şi relaxat, artsy şi underground în acelaşi timp. Replicile ţi le spune acum cineva care stă la masa de vizavi. Poţi să te uiţi spre scenă, dar nu vei ştii niciodată de unde răsar actorii.

În Culise înseamnă o experienţă unică pentru fiecare spectator: un bar în care cocktail-urile ţi-aduc aminte de feţe şi voci cunoscute, un amestec inedit de manifestări artistice live (teatru, art-performance, stand-up comedy şi muzică live), o echipă care te va întâmpina tot timpul cu zâmbetul pe buze şi te va face să te simţi binevenit.. pentru că eşti binevenit.

Hai și tu! Jucăm offline la noul sediu din Alecu Russo 12, cu toate măsurile de siguranță. Dar ne găsești în continuare și online pe http://patreon.com/inculise unde te poți bucura de conținut video special realizat pentru Patroni – podcast-uri, spectacole online și special videos, dar și beneficii speciale: bilete și locuri preferențiale la spectacolele din sală.

Evenimente la Teatrul În Culise

Strip Poker

Duminică 07/08
20:00

Colecționarul

Vineri 12/08
20:00

Clinica Sinucigaşilor

Sâmbătă 13/08
20:00

Detalii loc

Orar

L-D: 12:00-20:00

Adresa

Str. Alecu Russo nr. 12

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email