Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2022
Artă & Cultură / Teatru

E multă IUBIRE într-un bilet la teatru. Dăruiește bucuria unui spectacol la Teatrul În Culise

Vania Pierșinaru De Vania Pierșinaru
Comentarii E multă IUBIRE într-un bilet la teatru. Dăruiește bucuria unui spectacol la Teatrul În Culise Share E multă IUBIRE într-un bilet la teatru. Dăruiește bucuria unui spectacol la Teatrul În Culise
Teatrul-In-Culise_mult-love


Dăruiește bucuria unui spectacol la Teatrul În Culise. E multă IUBIRE într-un bilet la teatru

Anul acesta ne-a încercat cu multe provocări, însă Crăciunul rămâne la fel. Cu entuziasm și bucuria de a dărui, de a fi alături de cei dragi și de a petrece momente speciale împreună. Da, e din nou decembrie și iar trebuie să cumperi cadouri. Pentru colegi, prieteni, iubiți și iubite, părinți și bunici, soți, soții sau copii, toți trebuie să se bucure de atenția ta.

Dacă te-ai săturat de aceleași căni, fulare și alte lucruri pe care le dai sau le primești cadou an de an și ajung să strângă praf pe un raft, ei bine, noi suntem aici să-ți dăm o idee mai bună: dăruiește bucuria unui spectacol de teatru!

Anul acesta se poartă cadourile experiență. Iar mersul la teatru este o activitate care aduce muuuultă bucurie și-ți oferă o poveste pe care să o porți cu tine mult timp după ce spectacolul s-a terminat. Așa că Teatrul În Culise vine în ajutorul tău, iar în luna decembrie îți pune la dispoziție o ofertă de spectacole diversificată din care să alegi.

Subiectele sunt diverse, opțiunile numeroase, însă spectacolul ideal trebuie să țină cont și de gusturile celor dragi. Așa că la Teatrul În Culise vei găsi genul acela de spectacole la care chiar râzi cu poftă, în care crezi și te regăsești, care te distrează și rămân cu tine și după ce ieși din sală.

Teatrul-In-Culise_mult-love
E multă IUBIRE într-un bilet la teatru. Dăruiește bucuria unui spectacol la Teatrul În Culise

În fiecare zi de weekend poți să te bucuri de: comedii bazate pe absurdul din viețile noastre, spectacole de dragoste și romance (fără să fie siropoase), comedii tragice în care se face haz de necazurile vieții, drame care te pun pe gânduri, spectacole fără inhibiții, thrillere psihologice, spectacole muzicale sau filosofice.

Iată ce poți să vezi în luna decembrie @ Teatrul În Culise:

Teatrul In Culise

2 – 4 decembrie:
Political Correctness // Scapă-mă de nevastă-mea! // Aeroport // The Blue Room // Casting pe Broadway // All you need is LUV

9 – 11 decembrie:
Înger căzut la pat // Political Correctness // Strip Poker // Scapă-mă de nevastă-mea! // The Blue Room

Teatrul In Culise

16 – 19 decembrie:
Fază lungă // Colecționarul // All you need is LUV // Clinica Sinucigașilor

Teatrul In Culise

Înainte de Crăciun
20 – 22 decembrie:
Inferno // Ziua Vecinilor // Political Correctness

Teatrul In Culise

Înainte de Revelion
27 – 29 decembrie:
Privește înapoi cu mânie // Aeroport // The Blue Room

Anul acesta, dăruiește iubirea care se află într-un bilet de teatru!
Intră pe teatrulinculise.ro și ia cadoul perfect.

Teatrul În Culise e o instituție artistică alternativă, situată între „underground” și „commercial”, orientați către public. Sunt furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-și dorește să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevărat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

Text de Vania Pierșinaru

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută