Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Political Correctness (Theo Herghelegiu) @ Teatrul în Culise

Political Correctness

Political Correctness @ Teatrul în Culise

 

Într-un viitor deloc îndepărtat în care umorul a fost interzis și numeroase cuvinte și expresii uzuale (pe care nu avem voie să le pronunțăm sau scriem aici!!!) au fost scoase din uz pentru că sunt incorecte politic, controlul a fost instalat complet atât în mediul online, cât și în mediul intim. Autoritățile știu tot ce faci și tot ce spui, iar omenirea se află acum sub atenta supraveghere a forțelor de liniște și ordine ale corectitudinii politice.

Madame Diamandesco, o cetățeană nonconformistă a noii societăți Political Corectness, își duce existența ternă în propriul glob de cristal. O viață fără umor și fără bucurie. Pentru că reușește să încalce din nou legea rostind un cuvânt interzis, aceasta este din nou pasibilă de închisoare și intră în vizorul justițiarului Agent Operațional. Va reuși oare să scape oprobriului public și pedepselor care o așteaptă?

 

Political Correctness (PC) sau Corectitudinea politică este o expresie ce are la bază ideea că oamenii trebuie să aibă grijă să nu se exprime sau să nu acționeze într-un fel în care ar putea să ofenseze, să excludă sau să marginalizeze oameni dezavantajați social.

 

Cu: Ioana Nichita, Ionuț Iftimiciuc, Alexandra Ioniță, Răzvan Ilie

  • De Theo Herghelegiu
  • Regia: Cristian Bajora

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul în Culise

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută