Meniu Zile și Nopți

Poftă de înghețată

De ce iubim înghețata?

Imagine
Înghețată

Înghețata noastră cea de toate verile

Spre deosebire de italienii care s-au născut cu gelato la orice colț din minunatele lor orașe, românii au trăit o aventură cu totul diferită, atunci când vine vorba despre deserturile înghețate.
Imagine
Înghețată

Ce nu știai despre gelato

Chiar dacă acum e pe toate drumurile, gelato este un desert plin de surprize și nu mă refer aici la gustul său. Poate-l consumi adesea în zilele toride de vară, dar sigur nu știai aceste lucruri despre el.

de Gruia Dragomir

Imagine
Înghețată

Cântece despre înghețată

Odată cu venirea verii, înghețata nu-și face locul doar în preferințele culinare ale oamenilor, ci și în playlisturile muzicale.

de Gruia Dragomir

Imagine
Înghețată

Cele mai bune tipuri de gelato

În Italia, dacă folosești termenul de înghețată pentru „gelato” o să stârnești tot felul de reacții, de la amuzament, la enervare sau chiar refuz de a mai fi servit.
Înghețată
Înghețată

Experimentează vara alături de Gelatelli & Bon Gelati, de la Lidl

Vara este sezonul care ne invită la distracție, dă startul aventurilor spontane la munte sau mare și ieșirilor cu gașca de prieteni la cele mai tari concerte și festivaluri din oraș. Este anotimpul perfect pentru orice activitate, chiar și pentru serile de film în familie.
Imagine
Înghețată

Cele mai populare și cele mai bizare arome de gelato din Europa

Se anunță deja o vară cu temperaturi care vor topi asfaltul în multe țări din Europa. Iată, așadar, care ar fi unele dintre cele mai bizare, dar și populare arome de gelato pe care europenii le vor consuma în următoarele luni.
Înghețată
Imagine
Eat & Drink/Recomandari

ESTIVALE: Înghețatele oamenilor aventuroși

Deși Ziua Internațională a Înghețatei este pe 17 iulie, pare că toată vara este o perioadă care celebrează acest desert.
Imagine
Eat & Drink/Recomandari

Cocktailuri cu înghețată

Combinațiile variază foarte mult și, evident, vin cu influențe din toată lumea.

de Vlad T. Copilu

Imagine
Eat & Drink/Recomandari

Înghețata în jurul lumii

Ca orice alt produs importat și înghețata a primit felurite arome locale în funcție de specificul culinar al fiecărei țări. Pe lângă aromele de fructe, vanilie, ciocolată există sortimente dintre cele mai ciudate precum: șuncă, pește, carcatiță, morcovi, porumb și chiar cărbuni. În România au apărut sortimente cu arome de mici sau chiar usturoi. Înghețata, însă, este faimoasă pentru alte arome la nivel mondial. Iată 10 tipuri dintre cel mai adorate din întreaga lume.

de Vlad T. Copilu

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.