Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 16/06/2021
Eat & Drink / Înghețată Film

Înghețata în filme

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii Înghețata în filme Share Înghețata în filme


De câte ori anumite scene din vreun film în care actorii erau la masă v-au făcut pofta de mâncare? Ați comandat paste după celebra scenă din „Doamna și Vagabondul”? Vi s-a făcut poftă de un burger după ce Sam Jackson s-a delectat cu un „Big Kahuna Burger” în „Pulp Fiction”? Probabil că da. Ce știm sigur este că nu ați mai vrut ouă după ce l-ați văzut pe Paul Newman mâncând 50 de ouă în clascul „Cool Hand Luke”.

Înghețata a fost și ea distribuită în multe pelicule în istoria filmului.
Iată care sunt cele mai celebre scene de film în care înghețata joacă rolul principal!

“Goddamn, that’s a pretty f****n’ good milkshake!”

Pentru că tot am zis de „Pulp Fiction”, nu puteam să nu introducem momentul în care personajul interpretat de John Travolta se minuna de cât de bun este un milkshake de 5 dolari pe care Mia Wallace (Uma Thurman) și-l comandase la localul „Jack Rabbit Slim`s”.

“They gave me all the ice cream I could eat”

Rămânem tot în 1994 și ne amintim de capodopera „Forrest Gump” în care personajul principal, jucat de Tom Hanks spunea că singurul lucru bun pe care l-a primit după ce a fost împușcat în fund a fost înghețata. Locotonentul Dan nu a fost de aceeași părere.

“You put that ice cream in your mouth, and you are in very, very, very big trouble”.

„Kramer contra Kramer”, drama din 1979, premiată cu cinci Oscaruri, conține una dintre cele mai triste scene din acea perioadă. Este momentul în care personajul lui Dustin Hoffman îi interzice fiului său să se delecteze cu o înghețată în loc de mâncare. Conflict care se încheie cu un „te urăsc” din partea celui mic.

Înghețata în filme

Dacă nu sunteți fani ai deserturilor reci, avem remediul perfect. Scena din clasicul „Roman Holiday” în care Audrey Hepburn mânâncă o înghețată pe Treptele Spaniole ale bisericii Trinita dei Monti, cu siguranță vă va face să vă reconsiderați opțiunile.

Înghețata în filme

Ultimul, dar nu cel din urmă în acest top este momentul din „The Notebook” în care Allie (Rachel McAddams) îl mânjește cu înghețată pe Noah (Ryan Gosling). Punctul culminant îl reprezintă sărutul din finalul scenei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută