Meniu Zile și Nopți

Artă & Cultură Târgu Mureș

Top 10 Locații de interes din Târgu Mureș. Artă & Cultură Târgu Mureș: Teatre, Muzee, Galerii de Artă.
TEATRU

Teatrul Ariel Târgu Mureș

Teatrul Ariel este un teatru pentru copii şi tineret cu două secţii (română şi maghiară), care prezintă spectacole de animaţie pentru preşcolari şi şcolari, spectacole experimentale pentru tineri şi adulţi, şi, din anul 2000 dezvoltă proiecte de teatru educaţional.
Str. Poligrafiei nr. 4, Târgu Mureș
ARTA SI CULTURA

Palatul Culturii Târgu Mureș

În clădire funcționează mai multe instituții culturale, cum ar fi Filarmonica de Stat din Tîrgu Mureș, Biblioteca Județeană Mureș, Galeriile de artă din cadrul Muzeului Județean, precum și secția administrativă a Palatului.
Piața. Victoriei nr. 1, Târgu Mureș
BIBLIOTECI

Biblioteca Județeană Mureș

În cele aproape nouă decenii de existență, biblioteca târgumureșeană adaugă funcției sale publice calități care o detașează de alte instituţii similare, conferindu-i valoare și distincţie, nu numai prin volumul mare de cărţi și prin documentele pe care le deţine (peste 1.000.000 unităţi de inventar), ci și prin bogăţia și varietatea sporită a informaţiilor pe care le oferă populaţiei.
str. George Enescu nr. 2, Târgu Mureș
ARTA SI CULTURA

Filarmonica de Stat Târgu Mureș

Situat în inima Transilvaniei, municipiul Tîrgu Mureș este astăzi un important centru social, economic, artistic și academic al țării. Viața spirituală a locuitorilor lui este bogat întreținută de însemnate instituții de cultură, Filarmonica de Stat fiind un adevărat reper al artei mureșene.
Piața Victoriei nr.1, Târgu Mureș,
MUZEE

Muzeul Judeţean Mureş

Deține un patrimoniu de peste 200.000 bunuri culturale, 80% din patrimoniul  muzeului  are o importanță locală și regională, o parte având și importanță națională și internațională.
str. Mărăşti, nr. 8A, Târgu Mureș
TEATRU

Teatrul Studio

Teatrul Studio este o instituţie publicã de spectacole aflatã în subordinea Universitãţii de Artã Teatralã din Târgu-Mureş. Obiectivul principal îl constituie promovarea, în arealul local şi regional a produsului acestei şcoli teatrale: absolvenţii claselor de actorie, regie, teatrologie şi pedagogie muzicalã.
Str. Koteles Samuel nr. 6, Târgu Mureș
ARTA SI CULTURA

CJCTEA Mureș

A fost înfiinţat în anul 1955, are drept obiectiv fundamental cunoaşterea, păstrarea şi promovarea tradiţiilor şi valorilor culturii populare în contextul dezvoltării culturii naţionale.
Piaţa Trandafirilor nr. 5, Târgu Mureș
ARTA SI CULTURA

Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș

Casa de Cultura a Studenților Tg. Mureș, fondată în 1969, este instituția care dorește să ofere un cadru adecvat dezvoltării personale a studenților mureșeni.
Str. Nicolae Grigorescu nr. 19, Târgu Mureș

Citește articolele originale din pop-culture

glo

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri Brașov​

Locuri București

Caută