Meniu Zile și Nopți

Artă & Cultură Târgu Mureș

Top 10 Locații de interes din Târgu Mureș. Artă & Cultură Târgu Mureș: Teatre, Muzee, Galerii de Artă.
MUZEE

Muzeul Judeţean Mureş

Deține un patrimoniu de peste 200.000 bunuri culturale, 80% din patrimoniul  muzeului  are o importanță locală și regională, o parte având și importanță națională și internațională.
str. Mărăşti, nr. 8A, Târgu Mureș
TEATRU

Teatrul Ariel Târgu Mureș

Teatrul Ariel este un teatru pentru copii şi tineret cu două secţii (română şi maghiară), care prezintă spectacole de animaţie pentru preşcolari şi şcolari, spectacole experimentale pentru tineri şi adulţi, şi, din anul 2000 dezvoltă proiecte de teatru educaţional.
Str. Poligrafiei nr. 4, Târgu Mureș
ARTA SI CULTURA

Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș

Casa de Cultura a Studenților Tg. Mureș, fondată în 1969, este instituția care dorește să ofere un cadru adecvat dezvoltării personale a studenților mureșeni.
Str. Nicolae Grigorescu nr. 19, Târgu Mureș
ARTA SI CULTURA

Cetatea Târgu Mureș

Cetatea Medievală din Târgu Mureș.
Str. Avram Iancu nr. 2, Târgu Mureș
TEATRU

Teatrul Studio

Teatrul Studio este o instituţie publicã de spectacole aflatã în subordinea Universitãţii de Artã Teatralã din Târgu-Mureş. Obiectivul principal îl constituie promovarea, în arealul local şi regional a produsului acestei şcoli teatrale: absolvenţii claselor de actorie, regie, teatrologie şi pedagogie muzicalã.
Str. Koteles Samuel nr. 6, Târgu Mureș
ARTA SI CULTURA

Palatul Culturii Târgu Mureș

În clădire funcționează mai multe instituții culturale, cum ar fi Filarmonica de Stat din Tîrgu Mureș, Biblioteca Județeană Mureș, Galeriile de artă din cadrul Muzeului Județean, precum și secția administrativă a Palatului.
Piața. Victoriei nr. 1, Târgu Mureș
ARTA SI CULTURA

CJCTEA Mureș

A fost înfiinţat în anul 1955, are drept obiectiv fundamental cunoaşterea, păstrarea şi promovarea tradiţiilor şi valorilor culturii populare în contextul dezvoltării culturii naţionale.
Piaţa Trandafirilor nr. 5, Târgu Mureș
TEATRU

Teatrul Național Târgu Mureș

În 1978 Teatrul de Stat din Târgu Mureș își primește titlul de TEATRU NAȚIONAL, iar începând cu data 15 august 1997 secția română poartă denumirea de Teatrul Național Târgu Mureș – Compania Liviu Rebreanu.
Piața Teatrului nr. 1, Târgu Mureș

Citește articolele originale din pop-culture

glo

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri Brașov​

Locuri București

Caută