Meniu Zile și Nopți

Artă & Cultură Galați

Top 10 Locații de interes din Galați. Artă & Cultură Galați: Teatre, Muzee, Galerii de Artă.
MUZEE

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi face parte din familia de mari instituţii muzeale din România, a cărui obiective sunt cercetarea şi conservarea biodiversităţii ecosistemelor naturale, îmbogăţirea patrimoniului ştiinţific şi promovarea de proiecte privind monitorizarea poluării mediului înconjurător.
Str. Regiment 11 Siret nr. 6A, Galaţi
MUZEE

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galați

Instituția muzeala galațeana dispune de 3156 mp ca suprafața de expunere, în patru locații diferite, de 476 mp depozite și spații de restaurare, o sala de manifestari culturale (98 mp), spații și module de lucru și funcționare ( 176 mp).
Str. Maior Iancu Fotea 2, Galați
ARTA SI CULTURA

Facultatea de Arte Galați

Educația artistică de nivel superior este crezul Facultății de Arte din Galați și reprezintă combustia realizării unei deschideri de noi orizonturi ce contribuie la completarea zestrei culturii locale, regionale și naționale prin înlesnirea aparițiilor unor noi creații artistice și de cercetare.
Facultatea de Arte secția Teatru: Str. Gării nr. 63-65, etaj 2 sala A202 Facultata de Arte: Str. Domnească, nr. 111, Galați
TEATRU

Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

Din anul 2000, Teatrul Dramatic Galaţi devine Teatrul Dramatic "Fani Tardini" Galaţi.
Strada Domnească nr. 59, Galați
MUZEE

Muzeul de Artă Vizuală Galaţi

Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi, primul Muzeu de Artă Contemporană din România a fost oaza de respirație a plasticii, a plasticii „neoficiale” într-o perioadă când aceasta era aproape de neconceput, perioada comunistă.
Str. Tecuci nr.7, bloc V3, Galați
ARTA SI CULTURA

Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi

Principalul obiect de activitate al C.C.S. Galați îl constituie organizarea şi desfăşurarea acţiunilor: cultural-artistice, de educaţie non-formală şi cultură, sanatate, sport şi recreere, participare şi voluntariat, ocupare şi antreprenoriat.
Str. Stiintei nr. 115, Galați
TEATRU

Teatrul din Buzunar

Teatrul din Buzunar. Teatrul pe care Galațiul și l-a dorit dintotdeauna! Singura companie independentă de teatru din oraș, formată exclusiv din profesioniști cu experiență în domeniu.
Str. Brăilei nr. 134, et. 1, intrarea dinspre H. Sofin, Galați
TEATRU

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”

cația muzicală a Galațiului își are rădăcinile în urmă cu peste un veac și jumătate, când aici, la malul Dunării își împleteau existența materială și spirituală, alături de localnici, o seamă de comunități etnice, din toate colțurile Europei.
Str. Mihai Bravu nr. 50, Galați

Citește articolele originale din pop-culture

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Locuri Brașov​

Locuri București