Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/04/2023
Zile si Nopti / Supliment Vacanțe

Florence + The Machine și Yungblud – primii headlineri anunțați la Summer Well 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Florence + The Machine și Yungblud – primii headlineri anunțați la Summer Well 2023 Share Florence + The Machine și Yungblud – primii headlineri anunțați la Summer Well 2023
Summer Well 2023


Summer Well 2023 propune un lineup de excepție. Florence + The Machine, Yungblud, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale, Cassia, Kid Francescoli fiind primele nume anunțate.

Florence + The Machine și Yungblud - primii headlineri anunțați la Summer Well 2023

Summer Well 2023 promite: trei zile de festival – 11, 12 și 13 august, patru scene, plus noi zone de muzică și entertainment, instalații de artă, food court curatoriat cu accent pe street food, after parties și, pentru al cincilea an consecutiv, nume impresionante pe scena dedicată de hip-hop & trap. Toate acestea, la 30 de minute distanță de București, pe 24 de hectare de pădure și lacuri.

Florence + The Machine este poate numele cu cea mai mare rezonanță de pe afiș și artistul cu cea mai mare tradiție în domeniu, cu hituri care cu siguranță ți-au ajuns la suflet sau pe care ai dansat ca și cum nu te-ar privi nimeni, precum „Dog Days Are Over”, „You’ve Got The Love” sau „Shake It Out”. Florence te va face cu siguranță să treci printr-o multitudine de emoții și să ai parte de o experiență unică.

Florence + The Machine și Yungblud - primii headlineri anunțați la Summer Well 2023

Cel mai longeviv dintre marile festivaluri din România și cel mai important festival autohton axat pe muzică alternativă a adus, de-a lungul anilor, artiști precum: Arctic Monkeys, The Chemical Brothers, Placebo, John Newman, Bastille, Hurts, The XX, Years & Years, Kodaline, The National și mulți alții.
Orange, partenerul festivalului încă de la prima ediție, îți asigură cele mai cool spații din perimetrul Summer Well, unde cu siguranță nu te vei plictisi nicio secundă.

Un număr limitat de abonamente este disponibil pe summerwell.ro

Ești un împătimit al pozelor și vrei să ai un portofoliu de calitate? Dacă te potrivești acestei descrieri, atunci îți dezvăluim unde ies cele mai frumoase poze pe timp de noapte de la Summer Well: pe podul care traversează lacul, în fața ecranului de apă colorat, asigurat de Orange.

Florence + The Machine și Yungblud - primii headlineri anunțați la Summer Well 2023

Un spațiu destinat atât cinefililor, cât și celor care vor să aibă parte de câteva momente de respiro între concerte este Orange Pop-Up Cinema, o zonă în care poți viziona filme în timp ce stai întins pe spate pe o pătură sau pe un fotoliu confortabil, în mijlocul naturii. Este momentul și locul perfect pentru a lua o pauză și a-ți reîncărca bateriile în plină zi de festival.

Îți dăm întâlnire în același loc ca în fiecare an, la Domeniul Știrbey, Buftea, în cel mai frumos weekend din vară, pentru a participa la ceea ce se anunță evenimentul verii lui 2023.

Florence + The Machine și Yungblud - primii headlineri anunțați la Summer Well 2023

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.