Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/05/2023
Eat & Drink Viața Orașului / Horeca

Top 5 locuri unde să ieși după o plimbare prin Kiseleff

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Top 5 locuri unde să ieși după o plimbare prin Kiseleff Share Top 5 locuri unde să ieși după o plimbare prin Kiseleff


Top 5 locuri unde să ieși după o plimbare prin Kiseleff

Întreaga zonă din jurul Parcului Kiseleff este perefectă pentru plimbările de weekend, fiind plină de străduțe cu case frumoase, dar și cu multe cafenele de specialitate, baruri, terase și locuri unde poți lua un brunch bun. Iată câteva dintre acestea:

Shopron Gelato and Coffee

Shopron Gelato and CoffeeParcul Kiseleff plimbare

Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea 5
Tel: 0728.223.781

De la Shopron te poți alimenta nu doar cu cafea bună, dar și cu gelato de la Sweetology și alte lucruri bune. În plus, ești la câțiva metri de unul dintre puținele parcuri istorice pe care ți le pune la dispoziție acest oraș.

Avocadoo 2

Avocadoo Parcul Kiseleff plimbare

Strada Postelnicului 12
Tel: 0771.252.525

Așa cum spune și numele, Avocadoo 2 este raiul iubitorilor de avocado și de mâncăruri care sunt gătite cu acest superfood plin de acizi grași monosaturați (adică cei buni). Terasa în trepte de care dispune acest local este o atracție în sine, dar e un loc bun și pentru părinții care vor să iasă în oraș cu cei mici, pentru că există aici și un micuț loc de joacă.

Zexe Braserie

Zexe Kiseleff plimbare

Strada Aviatorilor 65
Tel: 0786.778.777

Aproape de sfârșitul Bulevardului Aviatorilor, se află Zexe Braserie, un loc creat de minunata Ana Consulea, cel mai renumit și priceput cofetar din oraș. Ana Consulea a studiat cofetăria în Franța, la Școala de Cofetari din Montbeliard, unde a avut șansa să învețe de la nume mari din cofetăria artizanală. În afară de deserturi cu adevărat deosebite, la Zexe Braserie găsești și un meniu de brunch foarte bun.

Aubergine Aviatorilor

Aubergine Parcul Kiseleff plimbare

Strada Ioan Cantacuzino 8
Tel: 0771.358.661

Acest restaurant este visul din copilărie al lui Chef Ronen Meri. Specificul este oriental, modern, oferind o experiență culinară condimentată, gustoasă și colorată. Există și o terasă generoasă și e bine de știut că de luni până vineri, aici poți să te bucuri și de un office lunch cu un preț bun, mai ales pentru această zonă.

NOOD

Nood Kiseleff plimbare

Strada Aviatorilor 8A
Tel: 0723.241.636

La NOOD găsești deserturi fără zahăr, hrană simplă, cafea bună care să le însoțească, dar și un design interior deosebit – a și câștigat Best Horeca Design 2022, la Anuala de Arhitectură. În afară de deserturi, aici se mai experimentează și cu biscuiți sărați, quiche-uri vegetariene și bagels pregătiți după aceleași principiu – stripped of artificials.

Text de Gruia Dragomir | Eat & Drink | Recomandări

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.