Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/07/2021
Eat & Drink / Grătare Podcast

Podcast Zile și Nopți: GRĂTARUL perfect!

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Podcast Zile și Nopți: GRĂTARUL perfect! Share Podcast Zile și Nopți: GRĂTARUL perfect!


Zile și Nopți îți propune un nou episod din seria podcasturilor pop culture. Avem un podcast nou, despre “GRĂTARE”, acest sport național ridicat la nivel de artă.

Chiar dacă tu crezi că știi totul despre cum se pregătește un grătar, noi îți propunem să ai răbdare și să asculți până la final podcastul – și apoi întradevăr vei știi totul despre ce trebuie să faci pentru ca grătarul tău să iasă perfect.

Grătarul este motiv de socializare, pentru că nu te apuci să faci grătarul doar pentru tine, ci doar atunci când ai strâns în jurul tău mai mulți oameni, unii care eventual pot prelua și anumite sarcini: unul taie lemnele, unul pregătește carnea, iar altul are grijă ca totul să se prăjească cum trebuie.

De aceea, totul are un aer de competiție sportivă – există o echipă care muncește și „spectatorii” care aplaudă și îi încurajează de pe margine, bucurânduse la final împreună de rezultate.

La o primă vedere poate să pară extrem de simplu să faci un grătar, dar lucrurile nu stau în totalitate așa. Fiecare grătăragiu are secretele lui și există enorm de multe feluri în care poți să faci un grătar, nu degeaba este cel mai vechi și popular fel de mâncare din lume.

La fel, există nenumărate feluri în care poți să prepari carnea înainte de a o pune pe grătar. Ba chiar poți să faci un grătar vegan doar cu legume și fructe.

De aceea, grătarul poate fi și ceva simplu de făcut, atunci când se urmărește rapiditatea și eficiența, dar și ceva complex și care ține de domeniul artei culinare, atunci când vrei să surprinzi.

Atenție! Următorul podcast conține idei folositoare pentru toți cei care iubesc grătarul sau plănuiesc unul. Audiție plăcută și bucură-te de un grătar perfect!

Podcastul este disponibil pe SoundcloundSpotify, Google PodcastApple PodcastZile și Nopți sau Youtube. 

Soundcloud Zile și Nopți Podcast

Spotify Zile și Nopți Podcast

Google Zile și Nopți Podcast

google podcast zilesinopti

Apple Zile și Nopți Podcast

Youtube Zile și Nopți Podcast

Podcast Zile și Nopți: GRĂTARUL perfect!

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și bilunar la Sibiu și Oradea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută