Haplea d’ale Gurii, afacerea de familie care și-a făcut din păstrarea gustului românesc o misiune, dovedește că rețetele tradiționale sunt cheia succesului.
Cu peste 117.000 de porții de ciorbă (echivalentul a 48.000 litri) servite anul trecut, brandul își continuă expansiunea în Brașov și inaugurează cea de-a patra locație pe strada Iuliu Maniu.
Sub motto-ul “Protejăm gustul românesc!”, familia din spatele brandului Haplea d’ale Gurii continuă strategia de creștere la nivel național, promițând să devină un nume de referință în gastronomia românească.
Performanța în comenzi ilustrează preferințele clienților Haplea: peste 5000 de kilograme de piure de cartofi și 4700 de porții de chifteluțe marinate servite în ultimul an. La acestea se adaugă multe alte preparate care au cucerit inimile brașovenilor, ciorba de cartofi cu afumătură fiind unul dintre cele mai cerute preparate din meniu.
Dincolo de meniul tradițional, Haplea surprinde lunar clienții cu preparate speciale, de sezon, în ediție limitată. Aceste creații culinare aduc în prim plan savoarea fiecărui anotimp, completând perfect gama de preparate clasice.
“Calitatea începe de la sursă. Colaborăm îndeaproape cu fermieri și producători locali pentru ingredientele noastre esențiale – de la carne și smântână până la pâine, ouă și legume de sezon. Siguranța sursei și prospețimea sunt prioritare pentru noi”, spune Mădălina Gleveșanu, bucătar șef Haplea.
Odată cu deschiderea noului restaurant, echipa Haplea crește și ea. Noua locație aduce cu sine și oportunități de angajare: se creează 6 noi poziții pentru lucrători comerciali, brandul depășind astfel pragul de 50 de angajați care protejează zilnic gustul românesc.
Locațiile actuale ale Haplea:
Pietonală Coresi (str. Zaharia Stancu 6E)
Iuliu Maniu 68