Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2023
Eat & Drink

Haplea d’ale Gurii, restaurantul cu specific românesc, este bucuros să anunțe deschiderea celei de-a treia locații, pe strada Michael Weiss

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Haplea d’ale Gurii, restaurantul cu specific românesc, este bucuros să anunțe deschiderea celei de-a treia locații, pe strada Michael Weiss Share Haplea d’ale Gurii, restaurantul cu specific românesc, este bucuros să anunțe deschiderea celei de-a treia locații, pe strada Michael Weiss
Haplea d'ale Gurii Michael Weiss


Haplea d’ale Gurii, restaurantul cu specific românesc, este bucuros să anunțe deschiderea celei de-a treia locații. Noul restaurant va fi situat pe strada Michael Weiss, chiar în inima centrului istoric al Brașovului, și va încânta papilele gustative ale iubitorilor de gastronomie tradițională românească.

Haplea d’ale Gurii – O nouă destinație culinară în inima Brașovului

Haplea d’ale Gurii a pășit în lumea restaurantelor în 2020, în plină pandemie, când un grup de inimi calde a început să gătească mâncare pentru vârstnicii care nu puteau ieși din casă din teama noului virus. Cu un mesaj simplu și plin de compasiune, “Vă ajutăm din Brașov,” au început să livreze pachete de mâncare gata preparată, hrănind suflete și trupuri în nevoie. Această inițiativă umanitară s-a transformat ulterior într-un afacere de succes, cu o investiție semnificativă în bucătăria care produce acum zilnic mii de porții.

Haplea d'ale Gurii Michael Weiss

Noua locație de pe strada Michael Weiss reprezintă un pas important în planul de dezvoltare al Haplea d’ale Gurii, care vizează încă patru locații noi în viitorul apropiat. Extinderea în centrul orașului vine la doar un an de la ultima inaugurare Haplea și a fost gândită pentru a satisface cererea tot mai mare pentru mâncare tradițional românească servită rapid și la un preț accesibil.

“Chiar dacă ne extindem în inima orașului, valorile noastre rămân aceleași. Păstrăm prețurile prietenoase și autenticitatea gustului pe care l-ați îndrăgit. Haplea redefinește conceptul de “fast food” prin prisma tradițiilor noastre autentice, servind preparate slow food într-un cadru modern și mai ales rapid” declară Cosmina Pricope, managerul Haplea.

Haplea d'ale Gurii Michael Weiss

Cu o echipă de peste 40 de membri dedicați, suntem mândri să fim un restaurant cu tradiție de familie, unde fiecare mâncare gătită este ca o îmbrățișare caldă de la mama acasă.

La Haplea d’ale Gurii, punem un accent deosebit pe ingrediente de calitate și colaborăm cu producători locali de încredere pentru carne proaspătă, produse lactate, pâine și legume de sezon. Bucătarul șef, Mădălina Gleveșanu, subliniază: “Avem grijă să nu folosim produse semi-preparate pentru a asigura autenticitatea și prospețimea preparatelor noastre.”

Haplea este dedicat aducerii aromei autentice a bucătăriei românești în inimile oamenilor. Vă așteptăm cu brațele deschise să gustați emoția copilăriei în fiecare preparat. Ne găsiți pe strada Michael Weiss, zilnic , începând cu ora 11:30 și până la ora 21:00.

Haplea d'ale Gurii Michael Weiss

Despre Haplea d’ale Gurii

Haplea d’ale Gurii este un restaurant cu specific românesc fondat în Brașov ce aduce mâncare autentică românească, servită într-un cadru modern și rapid. Cu planuri de extindere în continuă dezvoltare, Haplea d’ale Gurii se mândrește cu ingrediente de calitate și autenticitate în preparatele salea ducând bucate românești delicioase către un public din ce în ce mai larg.

Haplea d'ale Gurii Michael Weiss

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.