Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/06/2024
Eat & Drink

Ana Consulea a lansat „În spatele vitrinei”, singurul podcast despre cofetărie din România – o invitație în culisele acestei meserii

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ana Consulea a lansat „În spatele vitrinei”, singurul podcast despre cofetărie din România – o invitație în culisele acestei meserii Share Ana Consulea a lansat „În spatele vitrinei”, singurul podcast despre cofetărie din România – o invitație în culisele acestei meserii
Ana Consulea a lansat „În spatele vitrinei”, singurul podcast despre cofetărie din România – o invitație în culisele acestei meserii


Ana Consulea a lansat „În spatele vitrinei”, singurul podcast despre cofetărie din România – o invitație în culisele acestei meserii

Ana Consulea, Chef Cofetar și antreprenor în domeniul HoReCa (Zelateria@Zexe Braserie și Zelato), a lansat primul podcast din România dedicat în integralitate cofetăriei. „În spatele vitrinei” este atât o invitație în backstage, în laborator, în mijlocul procesului de producție, cât și un dialog despre valorile și filozofia acestei meserii realizate la nivel de excelență. Primul episod al podcastului este deja disponibil pe Youtube și Spotify și o are ca invitată pe Andreea Moldovan, cofetar și antreprenor Livrez Fericire.

„În spatele vitrinei nu este un podcast despre rețete. Este un proiect prin care îmi doresc să vă introduc în universul cofetăriei, în lumea amplă și spumoasă a producției. Vom purta conversații sincere și, sper eu, relaxate despre munca și dedicarea nevăzute și de cele mai multe ori neînțelese ale domeniului. Promit să fim total transparenți în legătură cu valorile acestei meserii și să abordăm subiecte tabu ale industriei. În această nouă călătorie îmi este alături, ca de obicei, Elle & Vire Professionnel®, partenerul meu de încredere”, declară Ana Consulea, realizatoarea podcastului.

Printre oaspeții celui mai premiat cofetar român se vor număra legende ale cofetăriei de odinioară, vedete ale cofetăriei de azi, antropologi ai gastronomiei, jurnaliști și căutători ai rafinamentului dulce. 

Pașii spre excelență încep în spatele vitrinei

Podcastul este parte dintr-un proiect mai amplu ce are în centrul său Gustul și misiunea de a hrăni oamenii mai bine, demarat încă din 2012 de Ana Consulea și echipa ei. În primul sezon, podcastul va avea o frecvență lunară. 

Ana Consulea și invitații ei vor dezbate subiecte de interes pentru industrie, de la gust, terroir, sustenabilitate și istoria cofetăriei românești, până la educarea noilor generații de cofetari, competiție și colaborare. În fond, pașii pe care profesioniștii îi fac în drumul lor spre excelență. 

Ana Consulea a lansat „În spatele vitrinei”, singurul podcast despre cofetărie din România – o invitație în culisele acestei meserii

Despre Ana Consulea

Ana Consulea este Chef Cofetar și owner Zelateria@Zexe Braserie și Zelato. După ce în 2012 a absolvit școala de cofetărie în Franța, Ana s-a întors în România, unde doi ani mai târziu și-a deschis primul ei business în domeniu. În 2016, a fondat Zexe Braserie (în curând redenumită Zelateria), o braserie-cofetărie reper în București, iar în vara anului 2020, gelateria Zelato.

Premiați în cadrul a numeroase competiții ale industriei Horeca de-a lungul anilor, Ana și echipa ei și-au făcut o misiune din a reda savoarea cofetăriei românești și a hrăni oamenii mai bine. În 2019, Ana a fost distinsă cu unul dintre cele mai importante titluri din carieră oferit de prestigiosul ghid Gault & Millau: „Pastry Chef of the year”.

Facebook: www.facebook.com/zexecofeturi  

Instagram: www.instagram.com/anaconsulea/

Youtube: www.youtube.com/@anaconsulea

Spotify: 

podcasters.spotify.com/pod/show/ana-consulea 

open.spotify.com/show/

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută