Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2024
Viața Orașului / CityZen

”Inna va electriza deschiderea sezonului de vară la Aria Rooftop Sibiu” de Mariela Berezovschi

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”Inna va electriza deschiderea sezonului de vară la Aria Rooftop Sibiu” de Mariela Berezovschi Share ”Inna va electriza deschiderea sezonului de vară la Aria Rooftop Sibiu” de Mariela Berezovschi


Pregătim o experiență de neuitat pentru deschiderea sezonului estival, alături de una dintre cele mai cunoscute și vibrante artiste din industria muzicală – INNA.

Te invităm să te alături nouă la Aria Rooftop Sibiu pentru a te bucura de un spectacol minunat!

Cu un repertoriu vast, plin de hituri care au cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume, INNA va transforma scena Aria Rooftop într-un adevărat festival al energiei și al bucuriei. De la “Sun is Up” la “Yalla”, fiecare notă va vibra în inimile celor prezenți, iar fanii vor putea fredona împreună cu artista versurile pieselor.

”Inna va electriza deschiderea sezonului de vară la Aria Rooftop Sibiu” de Mariela Berezovschi
INNA va transforma scena Aria Rooftop într-un adevărat festival al energiei și al bucuriei

Dar spectacolul nu se oprește aici! Alături de INNA, doi artiști de excepție, Cipi Hampu și ALBWHO, vor urca și ei pe scenă pentru a completa un program muzical ce va rămâne în memoria tuturor participanților. Cu ritmuri incendiare și energie debordantă, acești artiști promit să transforme Aria Rooftop în epicentrul distracției și al unei nopți de neuitat.

Pentru că seara promite să fie una specială, am pregătit și un Dress Code tematic: “The Bohemian Spirit of Summer“. Astfel, te încurajăm să te îmbraci în stil boem, să aduci cu tine acea notă de nonconformism și libertate care să se potrivească perfect cu atmosfera relaxată și vibrantă a evenimentului.

Nu rata șansa de a fi parte din această experiență unică și alătură-te nouă la deschiderea sezonului de vară la Aria Rooftop Sibiu!

RSVP: +40 727 663 867

Bilete pe livetickets.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută