Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/11/2023
Eat & Drink / Drink Lifestyle

SHOPPING | La cafea sau la shopping? La cafea și la shopping!

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii SHOPPING | La cafea sau la shopping? La cafea și la shopping! Share SHOPPING | La cafea sau la shopping? La cafea și la shopping!
shopping cafea


București | La cafea sau la shopping?

La cafea și la shopping!

Nu mai este un secret că ieşitul „la o cafea” s-a transformat de-a lungul anilor într-un trend, devenind un obicei răspândit, practicat de un număr impresionant de bucureșteni.

Și pentru că shopping-ul merge cu siguranță mână în mână cu socializarea, cafeaua și relaxarea, ce-ar putea fi mai frumos decât să le poți face pe amândouă în același timp (și loc)?

Ototo – Calea Victoriei 153

shopping cafea ototo

Ototo este, pe lângă un loc unde te poți aduna cu prietenii pentru o cafea de specialitate, un soi de supermarket care reunește branduri mici, independente, conturate în jurul sustenabilității.

Astfel, ajuns la Ototo, plimbându-te printre rafturi, poți găsi de la alimente bio – ceaiuri, cookies, produse vegane – sau cosmetice cruelty free de la furnizori locali până la detergenți și produse de curățenie zero waste sau băuturi interesante, parfumuri ori papetărie.

Mingle

General Eremia Grigorescu 5

Mingle shopping la cafea

Mingle este o cafenea cu totul specială, întrucât aici poți găsi, pe lângă o cafea bună, și piese decorative cu poveste, aceasta punând la dispoziție spre vânzare diverse obiecte vintage.

Așadar, după ce îți savurezi cafeaua și te bucuri de câteva momente de relaxare pe superba terasă a vechii case cu ferestre impozante, nu uita să arunci un ochi și la obiectele – farfuriile, ceștile, platourile, vinilurile, bijuteriile, cărțile și multe altele – care ar putea aduce un plus de personalitate în spațiul tău.

Mugshot

Aurel Vlaicu 20

mugshot cafea șa shopping

Mugshot este un alt loc neașteptat, pentru că împarte spațiul cu un magazin specializat în producție muzicală și echipamente destinate DJ-ilor – DJ Superstore.

Cafeneaua are un decor vibrant, canapele din piele extrem de comode, iar cafeaua bună se îmbină cu muzica de calitate și creează rețeta perfectă pentru o dimineață plăcută.

Text de Mădălina Lefter | Eat & Drink | Lifestyle | Recomandări

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută