Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2023
Eat & Drink / Horeca

HORECA: 5 locuri nou deschise în București care oferă o experiență aparte

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii HORECA: 5 locuri nou deschise în București care oferă o experiență aparte Share HORECA: 5 locuri nou deschise în București care oferă o experiență aparte
locuri-nou-deschise-bucuresti


București: 5 locuri nou deschise care oferă o experiență aparte

În 2022 s-au deschis multe locuri noi în oraș, pe destule dintre ele ți le-am semnalat chiar aici.

De această dată venim cu o nouă tranșă, dar cu un twist: le-am selectat în așa fel încât să-ți ofere o experiență inedită, despre care sigur o să vrei să povestești prietenilor. 

Meygu 

locuri-nou-deschise-bucuresti

Iată primul bistro din București a cărui identitate și meniu au fost gândite în jurul crevetelui.

Ai aici un meniu populat de burgeri, sendvișuri, tacos, salate și tot felul de alte nebunii, toate cu creveți. Nu lipsește nici cafeaua de specialitate. Deci, merită încercat de orice iubitor de fructe de mare care nu știe unde să mai iasă la brunch.   

Adresă: Amzei 7-9, Tel: 0759.507.697

Gangnam Pocha

locuri-nou-deschise-bucuresti

Cei care vor să descopere bucătăria sud-coreeană, dar și o parte din cultura K-Pop, trebuie să treacă pe la acest nou local coreean cu preparate specifice acestei țări.

Gangnam Pocha oferă o altfel de experiență și te vei putea lăuda prietenilor că ai mâncat preparate pe care nici măcar nu le pot (poți) pronunța: sora muchim, ojingeo bokkeum, dakgalbi sau jumulleok.

Adresă: Lipscani 56, Tel: 0742.161.495

Ciğeristan  

locuri-nou-deschise-bucuresti

Ciğeristan este un restaurant turcesc cât se poate de autentic și care încearcă să împrietenească bucureșteanul cu preparate din ficat de vită. De exemplu, unde mai poți mânca în București frigărui din ficat?

Mai au și tot felul de chebapuri, dar foarte apreciate sunt și preparatele din carne de miel. Treci pe aici și o să te simți ca-n Turcia. 

Adresă: Decebal 3, Tel: 0720.338.710

Bistro Lanka 

locuri-nou-deschise-bucuresti

Dacă n-ai fost în Sri Lanka e greu de crezut că știi ceva despre bucătăria din această țară uimitoare.

E bine că acum o poți face în București, la Bistro Lanka, deschis anul trecut prin vară. De încercat ar fi neapărat un nasi goreng, un orez picant cu pui şi creveţi și servit cu un ou ochi deasupra. Au si destule preparate pentru vegetarieni. 

Adresă: Traian 147, Tel:  0743.013.091

The Corndog Caravan 

locuri-nou-deschise-bucuresti

Nu știu un alt loc în București unde poți să comanzi un corndog, specialitatea americană pe care o vezi în majoritatea filmelor în care se sărbătorește 4 of July. Dar nici vreun alt loc în oraș unde să poți încerca o ciocolată Mars deep fried.

Un american s-a mutat în curtea celor de la Hop Hooligans și face aceste lucruri senzaționale, plus burgeri buni și alte nebunii cu specific USA.

Adresă: Jean Louis Calderon 49 

Text de Gruia Dragomir | Eat & Drink

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută