Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/02/2023
Evenimente Viața Orașului

La ce evenimente mergem în luna februarie la Deanes Irish Pub

Alina Mușina De Alina Mușina
Comentarii La ce evenimente mergem în luna februarie la Deanes Irish Pub Share La ce evenimente mergem în luna februarie la Deanes Irish Pub
Interior Deane's


În luna februarie Deane’s Irish Pub & Grill găzduieşte o serie de evenimente care se adresează publicului iubitor de cultură. Veţi avea de unde alege, oferta fiind una variată, fie ca vorbim de muzică, teatru sau dans.

Joi, 9 februarie ora 20:00
SUNT UN FRATE TÂNĂR”. Spectacol de muzică și poezie în onoarea lui Florian Pittiș.

La ce evenimente mergem în luna februarie la Deanes Irish Pub

Vă invităm joi, 9 Februarie, ora 20:00, la un spectacol de muzică și poezie în onoarea lui Florian Pittiș.
Proiectul de muzică și poezie “SUNT UN FRATE TÂNĂR” este un proiect care își propune să readucă în memoria publicului cântecele și poeziile interpretate de marele artist FLORIAN PITTIȘ în perioada petrecută alături de faimosul grup PASĂREA COLIBRI.

Componența grupului:
-Dorin Andone, voce, ch. acustică
-Vlady Cnejevici, claviaturi, voce
-Teo Boar, ch. el., voce

Luni, 13 februarie ora 19:00
COMEDIA TOXIC LOVE 

La ce evenimente mergem în luna februarie la Deanes Irish Pub
Toxic Love

Un spectacol cu:
Dorina Roman & Dan Zorilă.
Scenariu Sorin Misirianțu.

Este o poveste de dragoste începută fulgerător într-un bar.
Dora – profesoară de sport, Tony – pictor, doi oameni cu personalități puternice, inteligenți, pornesc la drum într-o relație care părea perfectă.
Cine este vinovat de decăderea unui cuplu care părea că a atins sublimul?
Întrebări grave, o temă majoră de meditație pentru toate vârstele, acesta este, pe scurt, „Toxic Love”. Spectacolul a fost prezentat la Festivalul Vlahia în 2012, Festivalul Internațional de Teatru Scurt Oradea – 2013, Festivalul Internațional de Teatru Independent Sibiu – 2014, Zilele Culturii la Bușteni 2013 si 2015, Centrul de Excelență Ploiești 2014.

Joi, 16 februarie ora 20:00
Dansez pentru Mine – Retro Party cu Ionuţ Talpău

La ce evenimente mergem în luna februarie la Deanes Irish Pub
Afis eveniment Retro Party

Pe 16 februarie dansezi cum îți vine! Ca-n ‘70 e perfect! Ca-n ’80 e perfect! Ca-n ‘90 e tot perfect!

Tu doar rătăcește-te în sute de dansuri și fă-o pentru tine!

Ne vedem în Deane’s cu DJ Ionuț Talpău!

Vineri, 17 februarie ora 20:00
Concert Haydn Deane & His Big Band

La ce evenimente mergem în luna februarie la Deanes Irish Pub

Haydn se întoarce acasă. În Deane’s, pe scena lui preferată.

Melodii celebre, vocea lui inconfundabilă și sute de pinturi cu bere.
Practic o să fie cum era: veselieeee!

Pe 17 februarie fă-ți timp pentru distracție!

Marţi, 28 februarie ora 20:00
Concert Trupa farfarello

La ce evenimente mergem în luna februarie la Deanes Irish Pub
Afis Concert Trupa farfarello în 28 februarie 2023.

Trio farfarello înseamnă în primul rând vioară, blockflöte, chitări acustice pe 6 şi 12 corzi, percuţie & bass. Mani Neumann (vioară, blockflöte) şi Ulli Brand (chitară), membrii fondatori ai trupei Farfarello, au reuşit ca în 40 de ani de activitate să obţină recunoaştere europeană şi internaţională. Stilul muzical abordat este atât de unic încât orice descriere convenţională devine imposibilă.

Prin muzica lor, farfarello creează un sunet arhaic, brut, eliberat de clişee, fiind o combinaţie de folclor est – european şi influenţe contemporane: muzică tradiţională, jazz, rock şi muzică clasică. Din 1982 şi până acum, farfarello a lansat 18 albume, 4 dvd-uri şi a participat la peste 3.500 de concerte în toată lumea. Mani Neumann şi Ulli Brand au adus pe scenă, în diferite formule muzicale (trio, quartet şi chiar orchestre simfonice), nume mari ale genului precum celebri toboşari Mike Barsimanto, Herb Quick, şi Chris Thompson (Manfred Mann’s Earth Band).

Mani Neumann, supranumit şi Der Teufelsgeiger (Violonistul Diavolului), este considerat un maestru al viorii şi blockflöte. Modul său de a interpreta – melancolic, sălbatic ori excitant – este întotdeauna autentic, nonconformist şi imposibil de copiat. Mani este cunoscut în România şi ca urmare a activităţii sale de violonist în legendara formaţie Phoenix în cadrul căreia a cântat din anul 1978. A fost onorat cu premiul MTV – Lifetime Award şi decorat de Preşedintele României cu ordinul „Meritul cultural“ în gradul de „Cavaler“ pentru merite culturale deosebite aduse României. Din 1982 cântă împreună cu Ulli Brand în formaţia farfarello.

Ulli Brand este considerat la ora actuala unul dintre cei mai buni chitarişti din Europa, fiind recunoscut pentru stilul său unic în care interpretează muzica la chitară acustică cu 6 şi 12 corzi. Specialitatea lui este chitara acustică pe care o combină cu diferite efecte de ecou polifonice. Prin această combinaţie, Ulli face ca sunetul farfarello să fie unic, autentic şi original, reuşind astfel prin modul în care menţine atât armonia, cât şi basul cu o singură chitară acustică, să înlocuiască o întreagă orchestră. Solo-ul lui din melodia „Durchzug” este cel mai bun exemplu în acest sens.

Urs Fuchs a ajuns să cunoască România în urma unei vizite pe care a făcut-o alături de Mani Neumann. L-au impresionat orașele din centrul țării, pe care le-a vizitat, și oamenii deschiși cu care a interacționat. Se întoarce în România pe scenă de data aceasta, în turneul farfarello. Urs este un muzician complex, care a cântat cu Jon Lord (Deep Purple), Sally Oldfield, Kathy Kelly, Frida (Abba), Miller Anderson (Spencer Davis Group) Charlie Mariano, Clannad, Peter Kraus si Wolfgang Niedecken.


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută