Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/12/2022
Zile si Nopti

Deane ’s (pre) Republicii vin evenimente nebunești, în decembrie 2022

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii Deane ’s (pre) Republicii vin evenimente nebunești, în decembrie 2022 Share Deane ’s (pre) Republicii vin evenimente nebunești, în decembrie 2022
Deane s evenimente


Deane ’s (pre) Republicii vin evenimente nebunești, în decembrie 2022

Epicentrul turistic al Brașovului în materie de localuri este, fără discuție, Deane’s Irish Pub & Grill.

Aici este un colț al Irlandei, presărat cu cele mai bune motive românești. La Deane’s nu mai este un secret faptul că mai multe mese și scaune au avut de suferit din cauza dansului. Tocmai pentru asta, de la finalul lunii noiembrie, oamenii de acolo au organizat încă o seară specială.

Deane-s-evenimente-dansez-pentru-mine

Din 24 noiembrie, în fiecare joi, dansezi cum îți vine! Ca-n ‘70 e perfect! Ca-n ‘80 e perfect Ca-n ‘90 e tot perfect!

Tu doar rătăcește-te în sute de dansuri și fă-o pentru tine! „Dansez pentru mine” din 24 e doar primul episod dintr-o serie veselă de petreceri „ca pe vremuri”! Ne vedem în Deane’s, cu DJ Ionuț Talpău!

Deane-s

Pentru că știm că vă place foarte mult mâncarea bună, care spune o poveste frumoasă, sunteți invitați în fiecare marți la o porție de preparate din Nepal. Maeștrii bucătari sunt niște oameni pricepuți, care provin chiar din Nepal și care sunt pregătiți să vă pună papilele la treabă. Urmăriți site-ul nostru pentru afla povestea lor.

Pe lângă petrecerile de week-end, serile de karaoke și quiz-ul cu cea mai mare audiență din oraș, la Deane ’s, luna decembrie aduce o serie de evenimente senzaționale.

Primul vine chiar pe 1 decembrie, atunci când, de la ora 20.00, are loc concertul trupei Bucium și lansarea albumului lor „Zimbrul Alb”.

Pe 5 decembrie e musai să veniți în Deane ’s la o porție de piei și una sănătoasă de râs, la un show de stand-up, cu Victor Băra, Tudor Costina și Paul Szabo, pe care i-ai mai văzut pe Youtube, la Standup Revolution și Iumor.

Deane-s-evenimente-gala-cantecelor-de-munte

Apoi, joi, 8 decembrie, ora 20:00, la Gala Cântecelor de Munte se desfășoară o ediție specială, în atmosfera sărbătorilor de Crăciun, cu cântece de munte și colinde. Invitat special: Nicu Zotta.

Deane-s-evenimente-iris

Când spui Iris, Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc. Trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare, vin în Deane ’s, pe 15 decembrie.

Deane-s-evenimente-cina-pe-intuneric

Pe 20 decembrie, vino la „Cină pe întuneric”– evenimentul care va aduna la un loc persoanele cu dizabilități vizuale și persoanele care sprijină efortul și curajul acestora de a răzbi în această lume „pe întuneric”.

Text de Vlad T. Copilu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută