Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2022
Evenimente

Ediția a 6-a a Munteanu Fest va avea loc pe 11 octombrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ediția a 6-a a Munteanu Fest va avea loc pe 11 octombrie Share Ediția a 6-a a Munteanu Fest va avea loc pe 11 octombrie
MUNTEANU FEST


Sute de persoane sunt așteptate în Clubul Expirat din București la cea de-a 6-a ediție a evenimentului caritabil Munteanu Fest.

Bogdan Munteanu își serbează ziua de naștere, ca în fiecare an, printr-un festival cu componentă caritabilă. După o ediție anterioară online, în vreme de pandemie, anul acesta, festivalul caritabil se va desfășura offline, cu zâmbetele la vedere, pe data de 11 octombrie, în Clubul Expirat din București. A ajuns la cea de-a 6-a ediție și reunește un line-up de zile mari.

Pe scenă vor urca formațiile: Partizan, Sarmalele Reci, Omu Gnom, Eyedrops, Something Stellar.

Iar la pupitrele de DJ se vor afla: Brugner și Hefe. 

Bogdan a transformat ideea de festival (creată de prietenii lui în 2016, ca un cadou inspirat) într-un proiect anual care susține diverse cauze. 

Își dorește ca împreună cu prietenii, artiștii, partenerii și participanții la festival să contribuie la campania #NoiFacemUnSpital a celor de la „Dăruiește Viață” și astfel să ajute copiii bolnavi din România prin construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din țară, exclusiv din donații și sponsorizări.

De ce a fost aleasă această cauză? Deoarece spitalul de copii construit în timp record de Dăruiește Viață va fi finalizat la sfârșitul acestui an, iar noi suntem tot mai aproape de un pas important în istoria țării și vrem să vedem visul cu ochii.

Evenimentul va avea loc marți, pe data de 11 octombrie, în Clubul Expirat din București (Str. Constantin Istrati, nr. 1) și va începe la ora 18:00.

„Ediția precedentă s-a desfășurat online din cauza pandemiei, iar anul ăsta mi-am dorit tare mult să pot organiza evenimentul ca odinioară, alături de cei dragi. Iată că visul mi se va împlini pe 11 octombrie. Și le sunt recunoscător celor de la Expirat pentru găzduire și sprijin, dar și celor 5 formații și 2 DJ care au spus DA fără nicio ezitare. Am ales campania #NoiFacemUnSpital a celor de la „Dăruiește Viață” pentru această ediție deoarece am avut privilegiul să ajung vara aceasta pe șantierul spitalului și am rămas impresionat de ceea ce au reușit oamenii aceștia frumoși. Vreau să dau o mână de ajutor și să reușim să strângem cât mai multe fonduri pentru această campanie. Copiii bolnavi din România au mare nevoie de un Spital de Oncologie şi Radioterapie.” – a declarat Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului.

Munteanu fest

„#NoiFacemUnSpital este pe ultima sută de metri – este visul a peste 350.000 de oameni care au pus o cărămidă la acest proiect și care au avut încredere. Și suntem abia la început, pentru că schimbarea pe care o aduce acest proiect se va vedea pe termen lung. La Dăruiește Viață ne bucurăm de fiecare ocazie în care oamenii vin împreună pentru a pune cărămizi la acest proiect. Le mulțumim tuturor pentru implicare și pentru că ne sunt alături.” – a declarat Dionisia Sandu, reprezentant Dăruiește Viață. 

Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook.

Categorii bilete:

  • Dăruiește speranță: 50 lei
  • Dăruiește iubire: 80 lei
  • Dăruiește viață: 120 lei

Un bilet cumpărat reprezintă accesul la concert, dar și o donație pentru Dăruiește Viață.

Toate încasările în urma evenimentului vor fi donate pentru campania #NoiFacemUnSpital

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina dedicată de eveniment.

Festivalul caritabil este organizat de Munteanu Events.

Munteanu fest

Prieteni și Susținători: Alternative Bucharest, Alternative Culture, American Independent Film Festival, Animest, ANONIMUL IFF, Asia Fest, Bad Unicorn, BalKaniK Festival, Beans&Dots, Bucharest International Dance Film Festival, Bucharest International Experimental Film Festival, Bucharest Photofest, Bucharest Stickerz Fest, Caleido, Cărturești, Centrul Replika, Cinemascop, CriticEyez, CVLTARTES, Delazero, Diud, DokStation, DWMT, Eforie Colorat, F-Sides Cineclub, Feminism Film Festival, Forumul Artelor Vizuale, forumul cultural austriac, Fundația Calea Victoriei, Grădina cu Artiști, Ideo Ideis, IMPRO, Independența Film, InfoMusic, IQads, Încotroceni, J’ai Bistrot, KINOdiseea, Les Films de Cannes à Bucarest, LondoHome, Mezanin Market, One Night Gallery, OneDay, Printoteca, Roditor Food Market, Revista Atelierul, Rocanotherworld, Săfițicuminți, Sneaker Industry, Super, Șaraimanic, The Fresh, The Institute, TIFF Unlimited, Trei Bețivi Bar, unteatru, Utopia Balcanica, Vanner Collective, Weekend Sessions, WishFest, Zile și Nopți.

Despre Munteanu Events

Organizator & promoter de evenimente din anul 2015: www.fb.com/MunteanuRecomanda/ & https://www.instagram.com/munteanurecomanda/

Despre Dăruiește Viață.

Dăruiește Viață schimbă radical sistemul de sănătate din România, construind și reconstruind secții, spitale, speranțe. În peste 10 ani de activitate, Dăruiește Viață a investit peste 43 mil. euro în modernizarea și aducerea la standarde europene a secțiilor din mai multe spitale din România, iar în prezent, gestionează cea mai mare inițiativă de implicare socială din România – #NoiFacemUnSpital – un proiect susținut de peste 350.000 de donatori persoane fizice și peste 7.000 de companii. Mai multe detalii pe www.daruiesteviata.ro 

Ediția a 6-a a Munteanu Fest va avea loc pe 11 octombrie

Ediția a 6-a a Munteanu Fest va avea loc pe 11 octombrie

Ediția a 6-a a Munteanu Fest va avea loc pe 11 octombrie

Ediția a 6-a a Munteanu Fest va avea loc pe 11 octombrie

Munteanu fest

Munteanu fest

VEZI AICI MAI MULTE EVENIMENTE DIN BUCUREȘTI!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.