Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2022
Eat & Drink / Drink

6 cafenele de specialitate

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 cafenele de specialitate Share 6 cafenele de specialitate
6 cafenele de specialitate


6 cafenele de specialitate pe care să le vizitezi toamna aceasta

Sunt primele zile de toamnă și deja, parcă mirosul de cafea e mai prezent și mai căutat de toată lumea. Explicația e simplă: se face mai repede întuneric, mai greu lumină și e din ce în ce mai frig afară. Așa că o cafea bună e punctul de plecare pentru a face față acestor schimbări.

Sugestia noastră e să încerci în fiecare zi o cafenea nouă și poți să începi cu aceste șase locuri din țară.

București

Butter

6 cafenele de specialitate

Alexandru Constantinescu 43

Butter e o cafenea care și-a făcut apariția prin zona de nord a orașului, în ultima jumătate de an. Locul arată foarte bine, dar și oferta pe care o are este una atractivă și generoasă. În afară de cafea de specialitate, mai au și beri artizanale, înghețată și croissante sau alte produse bune de patiserie.

Brașov

Book Coffee Shop

6 cafenele de specialitate

Sfântul Ioan 24, Tel.: 0722.660.808

Book Coffee Shop e un loc cu adevărat special. Nu doar cafenea, dar și bar și cocktail bar, magazin cu produse locale și artizanale. Calitatea produselor și a serviciilor de aici a făcut ca în jurul acestei cafenele să se strângă o frumoasă comunitate de clienți brașoveni fideli. Însă și turiștii care ajung aici revin cu drag.

Cluj

Brewtiful Cafe

6 cafenele de specialitate

Baba Novac 13, Tel.: 0742.229.001

BREWTIFUL ar putea trece drept cafeneaua cu cele mai colorate pahare de to go din Cluj, dar e mai mult de atât. E un loc în care nu-ți trezești doar simțurile, dar și optimismul. Așadar, e unul dintre locurile ideale de a-ți începe ziua, când ești în Cluj.

Iași

Gist

6 cafenele de specialitate

Cuza Vodă 4, Tel.: 0748.808.019

Cafenea de specialitate, cocktail bar, loc de brunch și spațiu care organizează constant concerte. Cam asta înseamnă Gist, un spațiu foarte versatil, dar care păstrează foarte bine în centru cafeaua de specialitate, pentru că așa începe totul, cu o cafea bună.

 

Timișoara

Brewno

6 cafenele de specialitate

Gheorghe Lazăr 6, Tel.: 0731.936.426

Cauți o cafea bună, într-un loc cool din Timișoara? Brewno este răspunsul. Găsești aici cafea de specialitate excelentă, dar și produse de patiserie care să o completeze și complimenteze cum trebuie.

 

Constanța

Sigma Coffee Shop

6 cafenele de specialitate

Tomis 136, Tel.: 0748.113.528

Nu-s chiar multe cafenele de specialitate în Constanța, dar există câteva care sunt chiar deosebite. Sigma este printre ele și chiar pe un loc fruntaș. Deci, după ce ai fost să prinzi răsăritul pe plajă, treci pe aici să te trezești cum trebuie – se deschide la 08:00.

Recomandare de Gruia Dragomir

Galerie imagini

Share

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută