Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2022
Lifestyle / Sport

Crema experților în downhill din România se reunește la Arena Platoș

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Crema experților în downhill din România se reunește la Arena Platoș Share Crema experților în downhill din România se reunește la Arena Platoș


În zilele de 24 și 25 septembrie, la Păltiniș e așteptată ”crema” experților în downhill din România, la cel important concurs de profil din județ. Arena DH este un concurs de mountain-bike downhill individual, organizat de Asociația Arena Lifestyle, sub egida Federației Naționale de Ciclism și se adresează atât sportivilor profesioniști, cât și celor amatori.

Concursul se află la cea de-a cincea ediție iar pe parcursul ultimilor ani a contribuit serios la dezvoltarea acestui sport în România. Evenimentul se desfășoară pe traseele de biciclete amenajate în complexul Arena Platoș Păltiniș. Ediția 2022 va reuni aproximativ 100 de sportivi, la ambele categorii.

Concurenții vor da piept cu cel mai dificil traseu din complexul de la Păltiniș: DH Trail, traseul roșu, compus din mai multe dropuri, corner, contrapante și wall ride. Sportivii vor fi împărțiți în Open, Juniori, Elite, Masters, Feminin și Copii. Concurenții sunt obligati să poarte cască, ochelari tip goggles, genunchiere, numere de concurs și dopuri sau mașoane care acoperă extremitațile ghidoanelor. De asemenea toti sportivii sunt obligați să parcurgă traseul la picior măcar o data înainte de a-l face pe bicicletă.

Ceremonia de premiere va avea loc în 25 septembrie, la ora 15.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută