Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2022
Film / Streaming

Cele mai urmărite 10 seriale și filme online în România din ultima săptămâna

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cele mai urmărite 10 seriale și filme online în România din ultima săptămâna Share Cele mai urmărite 10 seriale și filme online în România din ultima săptămâna


În ultimele zile din luna august și prima săptămână din septembrie, pe platformele de streaming au avut loc câteva premiere speciale care au captat interesul românilor. De asemenea, având legătură sau nu cu astenia de toamnă, în topul preferințelor în materie de seriale și filme s-au numărat și câteva producții mai vechi, care țin mai mult de nostalgie.

În clasamentul filmelor, pe prima poziție s-a plasat „Elvis”, care a avut premiera pe HBO Max pe 2 septembrie. Filmul biografic despre viața regelui rock n’roll-ului, a fost unul extrem de apreciat. Acesta a fost lansat în luna mai, la Cannes, unde a primit aplauze timp de 12 minute, iar Austin Butler (actorul care l-a interpretat pe Elvis), a fost îmbrățișat de Priscilla Presley, care a zburat special în Franța pentru a-i fi alături și a-l susține. Citește mai mai multe despre film AICI.

Pe locul doi se află thriller-ul britanic „Am fost acolo”, care a avut premiera pe Netflix în ultima zi din august și a fost foarte apreciat de publicul din România. Acesta prezintă povestea unui tânăr street artist care ia în vizor casele oamenilor bogați pentru a le „decora” cu grafitti și ajunge să descopere un secret care-i va pune viața în pericol.

În mod absolut surprinzător, pe locul 3 se află „Febra aurului”, de pe Prime Video, un film clasic din anii ‘80: „Klondike Fever”. Acesta este bazat pe scrierile lui Jack London și prezintă călătoriile acestuia din la San Francisco până la minele de aur Klondike din teritoriul Yukon, din Canada, în 1898.

Iată care au fost cele populare filme de pe platformele de streaming printre utilizatorii români în intervalul 29 august – 4 septembrie:

Cele mai urmărite 10 seriale și filme online în România din ultima săptămâna

În ceea ce privește serialele, în mod absolut normal, pe primele două poziții în preferințele românilor s-au clasat „Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii” (Prime Video) și „Casa Dragonului” (HBO Max). Primul a avut mult așteptata premieră pe 2 septembrie și a devenit imediat cea mai vizionată premieră de pe Prime Video, cu 25 de milioane de oameni din toată lumea care s-au uitat la primele două episoade în prima zi de la lansare.

Și „Casa Dragonului” a continuat să aibă ratinguri excelente. De exemplu, cel de-al doilea episod, care a avut premiera pe 28 august, a avut și mai multe vizualizări ca premiera istorică. Numărul vizualizărilor a crescut cu 2% față de episodul trecut – mai exact, 10.2 milioane de oameni s-au uitat la show, conform datelor adunate de serviciul de streaming.

Pe locul 3 se află serialul de comedie „Biroul”, varianta originală, cea britanică, cu Ricky Gervais. Aceasta e disponibilă tot pe HBO Max. E surprinzător că românii au preferat în număr atât de mare tocmai o comedie care a avut premiera în 2001 și tocmai varianta originală, nu remake-ul american, cu Steve Carrell în rolul principal.

Iată care au fost cele mai vizionate 10 seriale online din România în săptămâna 29 august – 4 septembrie:

Cele mai urmărite 10 seriale și filme online în România din ultima săptămâna

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută