Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2022
Evenimente

Tinerii scriitori sibieni sunt invitați să se înscrie la Concursul de Creație Literară „Lirismograf”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Tinerii scriitori sibieni sunt invitați să se înscrie la Concursul de Creație Literară „Lirismograf” Share Tinerii scriitori sibieni sunt invitați să se înscrie la Concursul de Creație Literară „Lirismograf”


Dacă sunteți pasionați de condei, sunteți așteptați să vă înscrieți la un nou concurs! Tinerii scriitori sunt invitați să participe la Concursul de Creație Literară „Lirismograf”.

Organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu, concursul este structurat pe patru secțiuni, respectiv poezie, proză, dramaturgie și critică literară, și se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate.

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 1 aprilie. Conform organizatorilor, vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor. ”Așteptăm cu drag lucrările tinerilor și la această ediție a concursului. Pasiunea este forţa care ne dă putere să ducem la bun sfârşit ceea ce ne dorim. Iar noi ne dorim să continuăm tradiţia acestui concurs şi să-i prezentăm în paginile antologiei pe cei care pun pasiune în ceea ce fac, care îndrăznesc să viseze şi să-şi pună gândul pe hârtie”, a transmis Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Cei care doresc să afle detalii despre concurs pot accesa pagina oficială de Facebook a Casei de Cultură, www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu/.

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută