Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/02/2022
Evenimente

Muzeul Național Brukenthal oferă o stampă japoneză din perioada Meiji în cadrul unui concurs. Care sunt condițiile pentru a câștiga?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Muzeul Național Brukenthal oferă o stampă japoneză din perioada Meiji în cadrul unui concurs. Care sunt condițiile pentru a câștiga? Share Muzeul Național Brukenthal oferă o stampă japoneză din perioada Meiji în cadrul unui concurs. Care sunt condițiile pentru a câștiga?


În perioada 23 februarie – 1 iunie 2022 Muzeul Național Brukenthal și colecția av. George Șerban invită publicul la un concurs. Astfel cei care vor vizita Palatul Brukenthal și expoziția Călătorie în lumea stampelor Meiji și vor achiziționa produse souvenir din magazinul muzeului vor putea câștiga o stampă japoneză originală din perioada Meiji și un album al expoziției. Valoarea premiului este de 600 euro.

Expoziția Călătorie în lumea stampelor Meiji, colecția av. George Șerban, curatoriată de sibianul Alexandru Constantin Chituță a fost deschisă la Muzeul Național Brukenthal, luni 21 februarie 2022. în prezența Excelenței Sale, Dl. Ambasador Hiroshi Ueda, Ambasadorul Japoniei în România, a directorilor muzeelor din Iași, Timișoara și Brașov și a altor invitați.

Expoziția face parte din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu din acest an.

Regulamentul concursului poate fi citit aici: www.brukenthalmuseum.ro/pdf/Concurs_meiji.pdf

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Vezi lista completă Evenimente Iași.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută