Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2021
Eat & Drink / Bere craft Podcast

Totul despre berea craft!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Totul despre berea craft! Share Totul despre berea craft!
bere craft. bere artizanală.


Totul despre berea craft!

Zile și Nopți îți propune un nou episod din seria podcasturilor pop culture. Vorbim despre berea craft, berea care este plină de savoare și arome subtile.

Chiar dacă producția de bere craft a început relativ târziu în România, astăzi avem zeci de branduri de beri craft autohtone, unul mai interesant ca altul.

Te-ai întrebat vreodată de ce iubim berea craft?

În primul rând pentru berea craft se folosesc doar ingrediente de calitate, iar berarii se dau peste cap să facă rost de tot felul de soiuri deosebite de hamei și drojdii speciale, responsabile pentru arome și gusturi surprinzătoare.

Ceea ce ne aduce și la latura creativă și experimentală a fenomenului craft beer. Fiecare micro-berărie își propune să producă băuturi ieșite din comun, experimentează constant, adaugă noi ingrediente, așa că berile craft nu devin niciodată plictisitoare.

Nu în ultimul rând, berile craft înseamnă și o revoluție culturală, pentru că dezvoltă în jurul lor adevărate fenomene: festivaluri, taprooms, localuri care pun accentul pe micii producători sau colaborări cu alte comunități creative, trupe, artiști vizuali sau chiar micro-berări din alte țări.

Podcastul “Totul despre berea craft” are două episoade și se pot asculta pe mai multe platforme: SoundcloundSpotify, Google PodcastApple PodcastZile și Nopți sau Youtube.

Soundcloud / Episodul 1

Soundcloud / Episodul 2

Apple Podcast / Episodul 1

Apple Podcast / Episodul 2

Spotify / Episodul 1

Spotify / Episodul 2

Informațiile despre berea craft au fost publicate și într-un supliment detașabil, distribuit împreună cu revista Zile și Nopți, ediția de iunie.

Răsfoiește AICI suplimentul online.

bere craft artizanală

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și bilunar la Sibiu și Oradea.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.