Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/12/2020
Eat & Drink / Horeca

5 terase din București care rămân deschise și pe timp de iarnă

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 terase din București care rămân deschise și pe timp de iarnă Share 5 terase din București care rămân deschise și pe timp de iarnă


Bucureștiul a trecut deja prin prima ninsoare, iar pandemia încă ține localurile închise la interior, astfel că sfârșitul de an este un test foarte greu pentru cei din HORECA. Însă, mulți s-au adaptat și și-au dotat terasele cu încălzitoare performante și cu pături, pentru a le putea ține deschise și pe timp de iarnă. Deci, iată o listă cu 5 dintre terasele din București care vor rămâne deschise și pe zăpadă și pe temperaturi cu minus.

Energiea

5 terase din București care rămân deschise și pe timp de iarnă

Cei de la Energiea și-au pus acoperiș și încălzitoare și și-au transformat deja meniul într-unul cu gust de iarnă. Cișmigiul e aproape, așa că înainte poți face aici o plimbare pentru câteva story-uri pe Instagram (mai ales dacă a nins). Apoi, dai fuga la Energiea pentru a te încălzi cum trebuie, pentru că au și vin fiert. 

Adresă: Actor Ion Brezoianu 4

Telefon: 0736.374.432

Alt Shift / Control 

5 terase din București care rămân deschise și pe timp de iarnă

Grădina de vară de la Control s-a transformat deja într-una de iarnă. Ea oricum a funcționat în acest regim și în anii trecuți, cu încălzitoare și pături și băuturi cu suficiente grade ca să nu mai simți frigul de afară. Mâncarea se poate comanda de la etaj, de la Alt Shift.

Adresă: Constantin Mille 4

Telefon: 0733.927.861

Suento 

5 terase din București care rămân deschise și pe timp de iarnă

La Suento au fost construite niște separeuri superbe în grădină, cu scaune cu blană și încălzitoare care să anuleze gradele minus din termometre. E neapărat de trecut pe aici și de văzut cum le-a ieșit, mai ales că tot aranjamentul dă foarte bine și în poze, nu mai zicem de mâncarea care este și ea cu Instagram appeal

Adresă: Toamnei 101

Telefon: 0787.605.362

Grădina Verona 

5 terase din București care rămân deschise și pe timp de iarnă

Grădina Verona are cel puțin o zonă care va rămâne deschisă pe timp de iarnă. Este vorba despre porțiunea de terasă care este acoperită și care a funcționat și în iernile trecute. Au vin fiert și multe alte lucruri bune în meniu, dar și o priveliște foarte frumoasă atunci când afară s-a pus un prim strat de zăpadă.

Adresă: Pictor Arthur Verona 13-15 

Telefon: 0732.003.060

Linea / Closer To The Moon 

5 terase din București care rămân deschise și pe timp de iarnă

Dacă ți se face dor și de o terasă la înălțime, Linea / Closer To The Moon și-a deschis și anul acesta „stația spațială” de pe acoperiș, cu igluuri transparente și scaune îmblănite în interiorul lor. Este cu siguranță una dintre destinațiile cele mai inedite din București în această iarnă. Ai grijă doar să faci rezervare din timp, pentru că sunt mulți cei care vor să „zboare” până aici.  

Adresă: Calea Victoriei 17

Telefon: 0757.824.298

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută