Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/04/2020
Evenimente

Teatrul Gong îi invită, online, pe cei mici la un nou atelier coordonat de Diana Ribana: ”Teatrul din bucătărie”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Gong îi invită, online, pe cei mici la un nou atelier coordonat de Diana Ribana: ”Teatrul din bucătărie” Share Teatrul Gong îi invită, online, pe cei mici la un nou atelier coordonat de Diana Ribana: ”Teatrul din bucătărie”


Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 8 aprilie, de la ora 18, atelierul de creație „Teatrul din bucătărie”.

Atelierul va fi coordonat de Diana Ribana și va fi transmis, în direct, pe pagina de Facebook a teatrului, iar părinții și copiii vor putea interacționa pe tot parcursul transmisiei, folosind secțiunea de comentarii a platformei.

„Teatrul din bucătărie” e un modul creat pentru a stimula creativitatea copiilor printr-o serie de exerciții de improvizație și activități de bricolaj. Diana Ribana propune o întâlnire cu cei mai mici dintre spectatori, pentru a-i provoca să rămână aproape de teatru, dar de acasă. Atelierul are o durată de aproximativ 30 de minute și este recomandat celor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, cu recomandarea de a fi supravegheați de un adult pe tot parcursul activității. Pentru buna desfășurare a atelierului, participanții vor avea nevoie, pe lângă buna dispoziție, de următoarele materiale:

  • un carton, aproximativ 42cm * 60cm (A2)
  • alte bucăți de carton colorat
  • o bucată de material textil, aproximativ 10cm *8cm
  • lână colorată sau alte fâșii de materiale textil
  • carioci
  • nasturi sau alte elemente decorative (paiete, pene,
  • 2 lingurițe de plastic
  • 1 tub lipici

Atelierul va putea fi urmărit și după transmisia în direct, fiind disponibil online, pe teatrulgong.ro, ca o alternativă de petrecere a timpului liber. Înregistrarea va fi disponibilă gratuit, alături de alte materiale video ce se vor constitui ca o bibliotecă virtuală. În momentul de față, această secțiune mai cuprinde alte patru tutoriale. Secțiunea va fi actualizată săptămânal, cu ateliere prezentate atât în limba română, cât și în limba germană.

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută