Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2020
Eat & Drink / Înghețată

La început de primăvară, echipa EISKalt prepară surprize înghețate.

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii La început de primăvară, echipa EISKalt prepară surprize înghețate. Share La început de primăvară, echipa EISKalt prepară surprize înghețate.


Primăvara aceasta a venit cu soare, mărţişoare şi delicii nenumărate.

Despre înghețata naturală de la gelateria  EIS[kalt] din Piața Sfatului am mai vorbit. Acolo e mereu ceva surprinzător în meniu, şi săptămâna aceasta nu face excepţie. De Mărțișor, Mira și Corne au pus soarele în mixer și au pregătit un nou sortiment: înghețată din limoncelo.

La început de primăvară, echipa EISKalt prepară surprize înghețate.

Dacă vă este dor de zilele toride și luminoase de vară, puteți anticipa relaxarea cu o cupă din lichiorul artizanal din citrice.

Fără emulgatori artificiali, grăsimi vegetale sau prafuri, toate sortimentele de aici vă așteaptă să le degustați și să vă îndrăgostiți de o înghețată unicată și sinceră.

La început de primăvară, echipa EISKalt prepară surprize înghețate.

Fie că veniți cu familia, cu partenerul sau partenera, cu bunicul sau bunica, puteți să fiți siguri că aici sunt satisfăcute până și cele mai fine gusturi, iar pentru cei mici, aşa cum ne spunea Mira data trecută, îngheţatei naturale din cacao (preferata băieţelului ei) nu-i rezistă nimeni.

 

 Denisa Velicu, redactor

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută