Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Dracula Digital | Înscrierile preliminare se fac până pe 30 septembrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dracula Digital | Înscrierile preliminare se fac până pe 30 septembrie Share Dracula Digital | Înscrierile preliminare se fac până pe 30 septembrie


Competiția Dracula Digital este organizată în cadrul evenimentului Dracula Film Festival, Ediția a V-a și se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 29 ani din toată ţara, pasionaţi de film și fotografie. 500 de Euro – acesta este premiul oferit câștigătorului.

Participanții vor trebui să facă un scurtmetraj de maximum 3 minute, horror, SF sau fantasy. Înscrierile preliminare se fac până pe 30 septembrie, pe site-ul www.draculadigital.ro. Apoi, în perioada 1 – 7 octombrie filmele înscrise vor fi votate online, pe același site. Un juriu de specialitate va selecta 5 filme care intră în finală. De asemenea, filmul care la data de 7 octombrie 2017, ora 23:59, înregistrează cele mai multe voturi din partea publicului filmul intră automat în finală.

Competiția finală Dracula Digital are loc în perioada 18 – 22 octombrie 2017, la Brașov, în timpul festivalului. Atunci, cele șase echipe selectate vor realiza câte un film horror, SF, supranatural, thriller sau fantastic. Filmul va fi filmat cu telefonul mobil în orașul Brașov, cu o temă aleasă de juriu și va avea 3 minute. Filmele vor fi proiectate în cadrul festivalului, duminică, 22 octombrie 2017, iar câștigătorul va fi ales prin votul juriului.

Cătălin Moise și Flavia Negoescu sunt câștigătorii trofeului Dracula Digital și premiului în valoare de 500 de Euro din cadrul celei de-a patra ediții Dracula Film Festival. Filmul cu care s-au înscris în concurs dar și cel cu care au câștigat finala se află pe site-ul draculadigital.ro.

Dracula Digital are scopul de a promova educaţia cinematografică în rândul tinerilor, de a le oferi tinerilor din toată ţara șansa de a se apropia de lumea filmului, şi de a descoperi şi cultiva noi talente în cinematografia din România.

Pentru a participa la Competiția Dracula Digital:

– filmul trebuie să fie filmat cu telefonul mobil

– filmul trebuie să aibă o durată între 1 și 3 minute

– trebuie să fie un film horror, SF, supranatural, thriller sau fantastic

– filmul trebuie postat pe www.youtube.com, www.vimeo.com, iar link-ul trebuie postat pe www.draculadigital.ro

– trebuie să ai o vârstă cuprinsă între 16 și 29 ani.

Înscrie-te și tu până pe 30 septembrie pe site-ul www.draculadigital.ro.

 

Dracula Film Festival organizează la Timișoara, în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, 2023 prima ediție a festivalului de film fantastic Digital Dracula TiMes.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută