Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Doi dezvoltatori se bat să ridice primul mall din Bistrița

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doi dezvoltatori se bat să ridice primul mall din Bistrița Share Doi dezvoltatori se bat să ridice primul mall din Bistrița


de Sara Bianca

De ani de zile tot se vehiculează ideea unui mall la Bistrița. Din păcate, până acum această idee nu a fost concretizată, deși s-au realizat inclusiv proiecte în acest sens.

Anul acesta, nu mai puțin de doi dezvoltatori și-au manifestat intenția de a iniția o asemenea investiție. Terenurile luate în calcul pentru centrele comerciale sunt situate în partea de sus a orașului. Unul este situat chiar după supermarketul Kaufland, în timp ce celălalt este situat în vecinătatea pieței de la ruși.

Deocamdată nu se știe dacă proiectele vor include și un cinematograf, pe ce suprafață se va întinde și ce branduri va atrage, asta pentru că niciunul dintre dezvoltatori nu a depus încă proiectul.

Se știe doar că este vorba despre dezvoltatori străini.

„Este o competiție între cei care vor să realizeze acum mall-uri în Bistrița. Nu știu dacă vor face un mall mai sus de Kaufland sau un shopping center. Sunt la concurență cu cei care vor să facă un mall în zona UCTA. Și unul și celălalt știu că cine termină primul își ia clienții pentru că nu va fi în două locuri.

De aceea, eu cred că în primăvara anului viitor, Bistrița va avea un mall, ori într-o parte, ori în cealaltă”, a explicat primarul Ovidiu Crețu.

Și cei de la Metropolis au promis un mall, în zona industrială. Aceștia chiar au cumpărat terenul pe care funcționa o fabrică și a început să îl curețe. În cele din urmă, Metropolis a vândut mai departe terenul celor de la LEONI, care au amenajat acolo cea de-a doua fabrică din Bistrița.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută