Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

După 30 de ani de absență, Bistrița are o echipă de handbal în liga națională

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii După 30 de ani de absență, Bistrița are o echipă de handbal în liga națională Share După 30 de ani de absență, Bistrița are o echipă de handbal în liga națională


de Sara Bianca

CSM Bistrița a promovat în Liga Națională, după ce a fost neînvinsă în Divizia A, cu 18 victorii și un egal. Ultimul meci din Divizia A a avut loc în data de 20 aprilie, în Sala Polivalentă din municipiu, care a fost umplută la capacitate maximă.

Bistrițencele le-au bătut măr pe handbalistele de la Național Brașov la ultima competiție din Divizia A, meciul fi nalizându-se cu scorul 43-21. Pentru a marca acest moment istoric pentru handbalul bistrițean, autoritățile le-au oferit sportivelor plachete și au marcat victoria cu baloane și confetti.

Acest moment este cu atât mai important, cu cât o singură echipă bistrițeană de handbal masculin a reușit să ajungă în Liga Națională. Evenimentul avea loc, însă, în urmă cu 30 de ani.

Mai mulți membri ai acestei echipei de handbal le-au fost alături fetelor și le-au dăruit fl ori. Cei aproape 1000 de bistrițeni care au luat parte la meci au primit tricouri aproape identice cu cele purtate de sportive pe teren.

Dragostea pentru handbal s-a văzut și în tribune, fanii CSM Bistrița încurajându-le pe fete pe tot parcursul meciului, îmbrăcând tricourile primite cadou la intrare.

Mai mult, aceștia au fl uturat un banner uriaș pe care stătea scris: „Culorile voastre sunt în mâinile noastre/Iar visele noastre sunt în mâinile voastre”.

Visul fanilor s-a îndeplinit, astfel că, din vară bistrițencele vor evolua în Liga Națională.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută