Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

International Freedom Blues Festival Tg. Mureș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii International Freedom Blues Festival Tg. Mureș Share International Freedom Blues Festival Tg. Mureș


BLUES-UL este la ora actuala unul dintre genurile cele mai populare din lume, existand pe plan mondial peste 40.000 de festivaluri si gale, iar audienta acestora poate ajunge la nivelul unui stadion asa cum este cazul Crossroads Guitar Festival initiat si organizat sub coordonarea celebrului chitarist britanic ERIC CLAPTON.

INTERNATIONAL FREEDOM BLUES FESTIVAL TG. MURES 2015 este un eveniment deschis tuturor proiectelor care au la baza bluesul sau care sunt create sub influenta acestui gen foarte popular.

Va dura 2 zile , cuprinzand 6 recitaluri , scopul acestui eveniment fiind acela de a aduna laolalta publicul din Mures care a venit de-a lungul timpului la diverse concerte de blues si rockabilly.

Publicul de blues este majoritar in zona 25-45 de ani , avand ascendent majoritar in rock si folk dar regasindu-se si in zona de jazz, mai ales in iubitorii de jazz-rock.

Este un public activ in majoritate, fiind in categoria clasei cu educatie , in procent de 35-40%, statistic vorbind, regasindu-se in zona cu studii superioare.

Publicul la concertele de blues, jazz si rock nu tine cont de comunitatea din care face parte, intalnindu-se firesc atat romani cat si maghiari intr-o forma naturala si civilizata de spectacol de calitate.

Producător general: ASOCIAȚIA CULTURALĂ PARTITURA, JAZZ & BLUES CLUB
Manager festival & marketing: Jozsef Demeter
Comunicare PR : Dana Matic
Manager tehnic: Szep Toth Gyorgy
Perioada: 13-14 noiembrie 2015
Locație: Jazz and Blues Club, Tg. Mureș

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.