Meniu Zile și Nopți

Bran

Locuri din Bran

Vila Bran

RESTAURANTELE noastre sunt cu circuit deschis. Restaurantul principal este situat in vecinatatea stanii, pe varful unui deal, avand o frumoasa vedere asupra Branului si a Castelului Bran.

Restaurant Alisa

Vila Alisa va pune la dispozitie un restaurant de 50 de locuri unde oaspetii nostri pot savura mancaruri traditionale, preparate pe grill, chiar sub privirea lor.

Coliba Vănătorului

Restaurantul poate primi 250 de persoane, intr-o ambienta traditionala si selecta prin mobilierul sau, caracteristic satului romanesc, cu meniu traditional si program folcloric, la cerere.

Castelul Groazei

Un traseu care te poartă timp de 15-20 min 12 camere special decorate pentru a te speria…

5D Cinemax

Trăiește experiența realității virtuale oferită de tehnologia 5D!

Vila Optim

Situata la intrarea in Bran dinspre Brasov, la 2 km. de castelul Branului, intr-o zona linistita si retrasa, cu o priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi si a Pietrei Craiului, asigura conditii optime de cazare si comfort. Zona foarte accesibila permite aprecierea frumusetilor oferite de natura dar si o intimitate binemeritata si asteptata de orice turist aflat in vacanta sau tranzit

Pensiunea Katharina

Pensiune turistica de lux 4 Margarete in zona de munte Bran Moeciu. Cazare la Pensiune Katharina**** Bran la ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula. Atractii turistice Bran si Trasee turistice Bran Moeciu.

Complex Wolf

Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf văaşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului. Amplasarea la numai 150m de DN 73A, face complexul destinaţia ideală atât pentru oaspeţii în tranzit cât şi pentru cei care doresc o vacanţă minunată

Vlahia Inn

În inima munţilor, între Piatra Craiului şi Bucegi, unde peisajele par neatinse de vremuri, unde gaseşti aer curat şi răcoros, acolo se află pensiunea Vlahia Inn, în Moieciu de Sus, la mică distanţă de Castelul Bran, locul unde natura, istoria şi obiceiurile tradiţionale se contopesc armonios.

Hotel Acvila

Situat in localitatea Moieciu de Jos, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara, Hotelul Acvila ofera turistilor o imbinare de confort, rafinament si ospitalitate pentru petrecerea unor vacante si weekend-uri de vis, intr-un peisaj superb de unde puteti admira crestele Pietrei Craiului si ale Muntilor Bucegi.

Casa din Bran

Casa din Bran are o capacitate de 25 de locuri de cazare, dispuse in 11 camere duble si 1 apartament.

Complex Turistic Valea cu Struți

Complexul “Valea cu Struti” este situat in Pasul Rucar Bran, in comuna Fundata, satul Sirnea, vine in intampinarea celor ce iubesc muntele si zonele pitoresti cu o oferta ce sigur nu poate trece neobservata.

Vila Octavia

In inima Romaniei, in Bran, Vila Octavia este situata la 5 minute de Castelul Bran si este clasificata de Ministerul Turismului la 4 margarete.

Muntele Rece

Cautati cazare la Bran? Pensiunea Muntele Rece este ideal pentru evenimente business, team building dar si pentru relaxare…

Articole din Bran

Evenimente din Bran

Caută