Meniu Zile și Nopți

AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică

Comentarii AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică Share AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică

AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică este o inițiativă colectivă lansată la începutul anului 2020 de Fundația Gabriela Tudor, Asociația Pentru Teatru și Carte – PETEC, Asociația Delazero, Indie Box și coregrafa Andreea Belu în cadrul „4 Corpuri | Colectiv pentru Dans (2020-2021)”, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Începând din 2021, Asociația PETEC s-a retras din programul „4 Corpuri”, acesta fiind continuat de ceilalți membrii fondatori, iar coordonarea activității artistice a studioului AREAL fiind susținută de un board artistic colectiv format din coregrafii Alexandra Bălășoiu, Cristina Lilienfeld, Cosmin Manolescu și Valentina De Piante.

Spațiul AREAL s-a deschis în martie 2021 în București, pe strada Anastasie Simu nr. 2.

Spațiul oferă sprijin direct proiectelor inițiate de fondatorii săi și își propune să crească coeziunea sectorului coregrafic, să dezvolte și să atragă noi categorii de public pentru dansul contemporan.

AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică este un studio deschis cercetării și colaborării, care susține creația artistică, formarea profesională și dialogul între artiști, public și scena de dans contemporan. Spațiul creează contexte, oferă resurse și susține mobilitatea profesioniștilor dansului în vederea dezvoltării sectorului coregrafic din București. 

Evenimente la AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică

Bursa AREAL 2022

Duminică 14/08
18:30

Private SHOW

Sâmbătă 20/08
20:00

Detalii loc

Telefon

0722322366

Orar

-

Adresa

Strada Anastasie Simu nr. 2, București

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email