Decembrie e o lună specială pentru Sergiana.
Nu numai pentru că întotdeauna e un final de etapă şi un moment de bilanţ, ci pentru că e Luna Sergiana. Acum 30 de ani se năştea Marca Sergiana, în decembrie 1994, odată cu primele produse care purtau eticheta Sergiana Poiana Mărului.
Vom sărbători împreună cu furnizorii şi colaboratorii noştri, la fel ca-n alte dăţi, această aniversare. Însă şi clienţii noştri din Prăvălii sunt invitaţi la sărbătoarea noastră de colegii din diviziile de producţie şi retail. Ei organizează încă din Octombrie Promoţii Aniversare.
Încheiem această menţiune adăugând că tot în decembrie se dă publicităţii Top 100 Cele Mai Iubite Branduri Braşovene.
Tradiţia ultimilor 7 ani ne-a instalat pe locul întâi, iar asta ne face să aşteptăm cu emoţie publicarea Topului pentru 2024.
E aceeaşi emoţie şi nerăbdare cu care le ţinem pumnii în aceste zile colegilor din Departamentul Horeca. Sunt zilele în care se configurează clasamentele naţionale ale industriei ospitalităţii, cele care vor fi date publicităţii în cadrul Galelor Horeca Awards 2024.
Restaurantul ardelenesc din Centrul Vechi este deja un obişnuit al podiumului la categoria Cel mai Bun Restaurant cu Specific Românesc Tradiţional, dar în acest an, pentru prima dată, cinci restaurante şi o companie din Sergiana Grup, sunt nominalizate la nivel naţional în cadrul aceleaşi ediţii Horeca Awards.
Suntem prezenţi la 3 categorii diferite prin Restaurantul Sergiana, Stâna Turistică, Ceasu’ Rău şi Calul Bălan – la categoria Cel mai Bun Restaurant cu Specific Românesc Tradiţional – în timp ce în cadrul sectorului QSR – restaurante cu servire rapidă ( Quick Service Restaurant, sau fast – food ) – e nominalizat brandul şi locaţiile Kronburger.
La categoria Cel Mai Bun Furnizor Horeca este nominalizată Sergiana Prodimpex, compania prin care Grupul s-a impus în domeniul producţiei şi cel al comercializării de carne şi preparate din carne, cea care e titulara mărcii Sergiana Poiana Mărului.
Deja, în Centrul Vechi, vă poftim la Târgul de Crăciun! E de ajuns să găsiţi Căsuţa Sergiana şi dintr-odată veţi ajunge-n Lumea Bunătăţurilor, acolo unde e tot timpul Sărbătoare. Nu e nicio exagerare pentru că gusturile ardeleneşti vă vor fermeca începând cu Pită cu Unsoare, continuând cu Jumerile rumene, Sarmale şi Cârnaţuri, Beuturi Calde… şi câte şi mai câte.
Iar minunăţia minunăţiilor o veţi găsi tot la Sergiana. E vorba de Ciocolata cu Jumări!
În fiecare an, Decembrie aduce un weekend special la Stâna Turistică, în Poiana Braşov. După un obicei străvechi, în satele româneşti la 20 Decembrie se tăiau porcii şi se umpleau cămările cu Bunătăţuri. Acea zi, a Ignatului, se sfârşea cu un praznic sărbătoresc care era un soi de avanpremieră a Crăciunului.
Noi ne pregătim cum se cuvine, iar Nea Clopoţel e gata să conduca echipa de gospodari şi în acest an. Cu sau fără zăpadă, ne punem speranţa în zile senine care să ne lase să ne bucurăm împreună cu oaspeţii noştri de Ignat.
Întotdeauna, la Sergiana, Decembrie e spectaculos, plin de energie şi emoţii. De abia atunci când încheiem anul ştiind că am reuşit să îi mulţumim pe oaspeţii din restaurante şi cumpărătorii din magazine, alături de ei, avem Sărbători Bogate.
La Mulţi Ani, tuturor şi să ne auzim optimişti la început de 2025!
Text de LIVIU MEREUȚĂ | EAT & DRINK