Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/07/2024
Eat & Drink

HORECA | 5 locuri nou deschise în oraș

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii HORECA | 5 locuri nou deschise în oraș Share HORECA | 5 locuri nou deschise în oraș
locuri nou deschise


5 locuri nou deschise în oraș

Știm cu toții că Bucureștiului este un oraș care se reinventează mereu, iar uneori este greu să ții pasul cu toate locurile noi care se deschid de la lună la lună. Așadar, iată încă un episod din serialul „5 locuri nou deschise care promit să nu te lase indiferent”.

Slice. Pie bar

locuri nou deschise

Adresa: Calea Plevnei 5-7

Slice. Pie bar s-a deschis de curând și deja face senzație pe Instagram, unde toată lumea se pozează cu felii din plăcintele americane care se pregătesc aici. Nu este ceva care să se găsească în multe alte locuri din oraș, așa că e cu siguranță de încercat.

Parfum de grătar

locuri nou deschise

Adresa: Mihai Eminescu 150 | Telefon: 0738.526.200

Deschis pe la începutul anului, acest local oferă, așa cum îi spune și numele, tot felul de preparate la grătar. Vei găsi aici mici, pastramă, frigărui și tot felul de fripturi, cu tot cu garniturile care să meargă de minune.

BaKings Sweets and Coffee

locuri nou deschise

Adresa: Camil Ressu 2 | Telefon: 0772.144.660

BaKings Sweets and Coffee este noua cafenea de specialitate a cofetarilor de la BaKings, care fac niște deserturi și torturi fenomenale. Aceasta și-a deschis porțile de foarte puțin timp și merită să treci să încerci tot ce au pus în vitrină, alături de o cafea bună.

ITA Place

locuri nou deschise

Adresa: Câmpineanu 21

Și ITA Place este un loc relativ nou în peisajul bucureștean, deschis spre finalul lui 2023. Proprietarii au avut ideea acestui local după ce s-au îndrăgostit de mâncarea italienească, după o vacanță la Roma. Vedetele din meniu sunt Tiramisu (homemade, diverse sortimente, ambalaj to go) și Panino Focaccia (focaccia proaspătă, ingrediente de calitate italienești).

YOYO: The Hidden Gem

locuri nou deschise

Adresa: Louis Pasteur 30  | Telefon: 0773.399.620

În Cotroceni există această cofetărie artizanală mică numită YOYO: The Hidden Gem. A apărut în peisajul bucureștean la final de 2023, într-un spațiu mic și decorat minimalist. Prăjiturile de aici au și ele un aspect minimalist și foarte interesant, numai bun de tras în poză, dar mai ales de gustat.

Citește mai multe articole din EAT & DRINK.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută