Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2024
Artă & Cultură / Teatru

INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, premieră la început de iulie, la Teatrul APROPO

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, premieră la început de iulie, la Teatrul APROPO Share INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, premieră la început de iulie, la Teatrul APROPO
INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, premieră la început de iulie, la Teatrul APROPO


INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, premieră la început de iulie, la Teatrul APROPO

Miercuri, 3 iulie 2024, la ora 19:30, Teatrul Apropo aduce în fața publicului o poveste relevantă, care surprinde realitatea și dilemele societății actuale: INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, un spectacol bazat pe o poveste reală.

Vă așteptăm să descoperiți istoria tulburătoare prin care fostul hotel al nomenclaturii comuniste se transformă într-un tragic refugiu pentru tineri care își pierd speranța. 

Spectacolul dezvăluie, cu multă emoție și momente paradoxale de umor, povestea lui Marcu, un tânăr mult prea sensibil, prins într-un cerc al prieteniei masculine care te susține, te încurajează, dar care te poate intoxica și transforma într-o păpușă mecanică, prinsă în plasa prejudecăților sociale și a ideilor primite de-a gata.

„Intercontinental” te va provoca să reflectezi asupra luptei interioare a celor aflați în dificultate, într-un spectacol plin de căldură, umor și suspans.

INTERCONTINENTAL de Dan Boldea, premieră la început de iulie, la Teatrul APROPO

Regizorul Radu Popescu aduce în scenă o poveste provocatoare pornind de la dramaturgia lui Dan Boldea. Scenografia creată de Nairam (Marian Văsii) contribuie la atmosfera complexă a spectacolului, care este îmbogățită de muzica originală compusă de Adrian Piciorea. Distribuția spectacolului îi include pe Răzvan Ionescu, Adrian Rîmboacă, Andrei Cojanu, Vlad Ciubotaru și Ionuț Ionescu, fiecare actor aducând la viață personaje complexe și convingătoare. 

BILETE pentru premiera INTERCONTINENTAL, din 3 iulie, ora 19:30 se găsesc pe: iabilet, eventbook și mystage 

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Doi elevi/studenți/ pensionari pot intra la spectacol achiziționând 1 bilet. După achiziționarea biletului online, este necesară trimiterea unui mesaj de informare la e-mail  comunicare@teatrulapropo.ro, pentru ca teatrul să rețină în sală și cel de-al doilea loc.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută