Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/06/2024
Eat & Drink

6 grădini de vară din țară

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 grădini de vară din țară Share 6 grădini de vară din țară
grădini de vară


În această campanie electorală se tot vorbește de spații verzi. Până când viitorii primari vor rezolva această problemă, noi îți propunem șase astfel de oaze de verdeață din marile orașe, unde să mai uiți un pic de obsesia pentru betoane.

6 grădini de vară din țară

Suento (București)

Adresa: Toamnei 101

Telefon: 0787.605.362

Restaurantul Suento este renumit pentru terasa superbă, plină de verdeață. Este unul dintre locurile ideale pentru a-ți începe diminețile de vară printre copaci și umbră, cu un brunch copios și fresh.

6 grădini de vară din țară

JUNO Garden (Brașov)

Adresa: Aleea După Ziduri

Redeschisă recent, vei găsi după zidurile de După Ziduri o terasă generoasă ca spațiu și cu un aspect inedit, dat de separeurile făcute în butoaie imense de vin. Poți lejer să petreci aici o zi, lucrând remote sau doar pe relaxare.

6 grădini de vară din țară

Samsara Foodhouse (Cluj)

Adresa: Cardinal Iuliu Hossu 3

Telefon: 0736.073.073

Meniul de aici este vegetarian / vegan. Felurile de mâncare sunt gătite cu multă atenție la ingredientele folosite, utilizându-se doar produse locale și sezoniere, dar se dă o foarte mare importanță și gustului. Iar terasa este și ea una care îi va unge pe suflet pe iubitorii de verdeață.

6 grădini de vară din țară

Vineri 15 (Timișoara)

Adresa: Vasile Pârvan 9

Telefon: 0721.202.821

Fiecare zi și seară au specificul și farmecul lor la Vineri 15, însă atmosfera acestora este întotdeauna cea care te duce cu gândul la cea mai relaxantă zi, ziua de VINERI. Evenimentele organizate animează malul Begăi și fac din terasa generoasă spațiul bunei dispoziții, atât pentru timișoreni, cât și pentru turiști.

6 grădini de vară din țară

Krud (Iași)

Adresa: Dimitrie Ralet 1

Telefon: 0771.103.904

Situat într-o vilă interbelică din cartierul ieșean Copou, Krud este un restaurant unde trebuie neapărat să ajungi când vrei să mănânci o masă care să te impresioneze, care e gătită cu ingrediente de la producători locali și vine cu un preț onest. Terasa este și ea de efect.

6 grădini de vară din țară

BOTANICA (Constanța)

Adresa: Mircea cel Bătrân 129

Telefon: 0736.077.136

Botanica este unul dintre cele mai frumoase locuri din Constanța: o florărie / cafenea / cocktail bar / terasă. Ești la doar 11 de mers pe jos de plaja Neversea și e cu siguranță locul ideal pentru a-ți bea cafeaua cu prietenii într-o zi de primăvară, înainte de o plimbare pe faleză.

» Text de Gruia DRAGOMIR | Eat & Drink

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută